Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Defensa la llibertat, participa de la solidaritat
16 mar 2004
Jornades de reflexió i formació antirepressiva al Consell de la Joventut de Terrassa el 20 i 21 de març
solidaridad.jpeg
En els últims temps, des dels moviments socials, hem anat veient com la pressió repressiva s'anava accentuant, tant quantitativament com qualitativa. No només augmenten el nombre de detencions, la pressió policial a les manifestacions i les identificacions en qualsevol acte al carrer. També s'ha notat com s'incrementa l'aplicació de la legislació antiterrorista, dels maltractaments i tortures i la presó preventiva.

Òbviament, davant d'aquest panorama hi ha hagut una resposta en forma de l'aparició o reforç de diferents col·lectius i iniciatives antirepressives, per arreu s'han anat sumant campanyes, han aparegut coordinadores i s'ha respost cop per cop. Però tot aquest moviment té força mancances: no té una mínima coordinació que faciliti vehicular la solidaritat de manerafluïda i eficaç, falten mecanismes oer a traspassar l'experiència acumulada a les noves generacions d'activistes i espais de debat per generar estratègies conjuntes. En aquesta trobada, la de l'Encontre de Sants, es va trobar a faltar un espai de coneixença mútua de diferents col·lectius antirepressius, que després de dues reunions més es va concretar en la convocatòria d'aquestes jornades de formació i debat.

Aquestes jornades estan pensades per a totes les persones que militin en el camp de la lluita antirepressiva, tant des de col·lecctius específics com des de més generals o d'altres temàtiques que es trobin abocats a donar. en cert moment, una resposta antirepressiva. La idea és generar un marc tan d'intercanvi d'opinions i debat, com de formació en aspectes més tècnics o desconeguts, i en el que puguin participar des de gent que fa anys que participa en aquest camp com d'altra que a penes s'hi a trobat.

Com més gent ens hi apleguem, més enriquidors seran els debats i més gent aprofitarà l'esforç organitzatiu per a formar-se. I és evident que formació no és precisament que ens sobri, i més en un front de lluita on les errades acostumen a pagar-se cares. Ens trobem en breu.

Programa

dissabte 20 de març

10 h esmorzar,
2/4 d'11 presentació de les jornades,
d'11 a 2 taller deformació jurídica:
primer nivell, on es repassaran les reformes del codi penal, amb la Comissió Antirepressiva de Sants; segon nivell més avançat amb l'advocat Sebastià Salelles,
a les 2 dinar,
de 4 a 9 taller de suport psicològic amb el Col·lectiu Desobedient i la Maria Ferrer.

Diumenge 21 de març

a les 10 esmorzar,
a les 11 anàlisi d'un cas concret de campanya antirepressiva, amb Suport Antirepressiu de Terrassa,
a les 2 dinar,
a les 4 valoració de les jornades.


Preu de la inscripció, 6 € un dia i 12 € els dos dies (inclou esmorzars, dinars i els documents).

Per apuntar-se: antirepresants ARROBA correu.vilaweb.com

Comentaris

Re: Defensa la llibertat, participa de la solidaritat
16 mar 2004
Em sembla una llàstima que s'hagi de pagar per participar a les jornades, doncs les trobo necessariament interessants.
Re: No se paga por las jornadas
16 mar 2004
Tómatelo como quieras, pero te diría que no se paga por las jornadas, sino por los desayunos, las comidas y las fotocopias... y para colaborar con todo el esfuerzo económico de los folletos, carteles, local, luz,...

Cuando se hacen jornadas así, nunca se tiene en cuenta todo lo que hay detrás y en la mayoría de los casos asistimos sin darle importancia a todo ese esfuerzo, humano, económico,... que ciertamente alguien lo pone y claro, son casi siempre las mismas personas quienes están metidas en estos fregados y es como si ellas tuviesen una subvención perpetua de la Banca Catalana y no es para nada así.

Es una lástima pagar, pero no lo es colaborar con un poco de apoyo económico... La parte económica que se debe aportar, no tiene la intención excluir a nadie, sino la de sufragar una pequeña parte de todo lo que durante varios meses se ha volcado para hacer las jornadas.
Re: Defensa la llibertat, participa de la solidaritat
16 mar 2004
al menos espero que la comida sea buena (la del pienso, me refiero, no la de coco, claro que sime comieran la polla me gustaria mas)
Re: Defensa la llibertat, participa de la solidaritat
16 mar 2004
Em temo que el teu cervell deu ser tan petit com la teva "polla".

Afegir que em semblen molt interessants aquestes <b>Jornades de reflexió i formació antirepressiva al Consell de la Joventut de Terrassa el 20 i 21 de març</b>.

Sfumato t'explica molt bé perque val la pena pagar per ajudar a que s'organitzin més jornades com aquesta i de molts altres temes. Si només ets capaç de respondre el que has respost, és evident el que he escrit.
Sindicato Sindicat