Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
Les Cares Canvien, La Lluita Continua
15 mar 2004
<< Xerrada sobre el PHN >> Alternativa ESTEL UB


Xerrada a càrrec de Narcís Prats (professor de la UB) i de un membre de Jóvens en Defensa de l'Ebre.

Dimecres 17 de març a les 14:00
Aula 1 de la Facultat de Biologia UB (Campus Sud)
trobada.gif
II TROBADA D'ESTUDIANTS DELS PAÃ?SOS CATALANSL'estudiantat dels Països Catalans ens hem de moure pel nostre futur. Un futur que no promet ser ni senzill ni planer pels nostres drets educatius. Tothom és conscient de la passivitat regnant i la desmobilització que pateixen els nostres centres: estudiants abocats a la doctrina més neoliberal, sense plantejar-se canvis, simplement escalant en un ensenyament linial ascendent. Hem de ser protagonistes del nostre ensenyament, que no vol dir mers executors de programes dogmàtics, sinó creatius i participatius d'un model educatiu just.

La gran majoria d'estudiants del nostre poble no sap veure més enllà de la simple utilització dels centres d'ensenymanet com una eina de superació personal i no col·lectiva. Molts problemes del model educatiu actual es repeteixen als diferents territoris de la nació, i la seva resolució només passa per la unió d'esforços. Les associacions locals tenen necessitat de fer xarxa amb altres entitats, i les organitzacions d'àmbit nacional han de treballar per un projecte de futur sòlid, creatiu i constructiu.

Els i les militants de les organitzacions de l'esquerra independentista dins l'ensenyament (Cepc i Ae) som conscients d'aquesta realitat i treballem per canviar-la. Ãs hora de fer un salt quantitatiu, però només es podrà assolir si prèviament es fa un avenç qualitatiu. Fins ara s'han fet esforços, però cal fer-ne molts més per fer un projecte de tothom que sàpiga donar resposta a les creixents necessitats de cohesió de l'esquerra independentista.

Trobada d'Estudiants: encarar els nous reptes amb unitat i compromís. Hem de ser persones compromeses treballant en projectes constructius. Amb la trobada es pretén donar eines i recursos que serveixin per canviar la realitat més propera de cadascú, la situació nacional i les tendències europees. Aprendre, unir esforços, crear iniciatives i fomentar l'intercanvi és el menú de l'esdeveniment
LOGOA copia 3.jpg
Mira també:
http://www.alternativaestel.org/
http://www.coordinadora.net/

Comentaris

Re: Les Cares Canvien, La Lluita Continua
15 mar 2004
antes de subir una imagen aseguraros que no es tan grande ya que con eso lo unico que conseguis es saturar el servidor y que mucha gente pase de leer la noticia por lo mucho que tarda en cargar.

poned imagenes más pequeñas y si quereis colgarlas grandes para que otra gente las descargue y las imprima, colgadlas en la galeria y poned un link
Sindicato Sindicat