Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: ecologia
un petit dubte sobre el PHN
15 mar 2004
A veure, jo es que soc una mica ignoranti hi ha un tema que em preocupa. Per aixo demano que algun m'aclareixi les idees. Si posem per cas que resulta que ara el PSOE diu que no vol el PHN, pot ara, de cop aturar-lo? Independentment de si pot o no, vols aturar-lo?
gracies per endavant.
agur

Comentaris

Re: un petit dubte sobre el PHN
15 mar 2004
El travasament a hores d'ara te dificultats per dur-se a terme ja que la UE no está massa dispossada a aportari diners, la qual cosa faria el projecte inviable. I recordo que el PSOE si estava a favor, els que no ho estaven, ni ho estan son el PSC (Socialistes catalans) que a l'hora de votar el plá a la UE ho van fer en contra.
Re: un petit dubte sobre el PHN
15 mar 2004
Una cosa més...les obres del travasament encara no han començat(encara que ens ho intentesin fer creure!) almenys a Vinaròs així que no els ha de costar tant aturar-ho no?
Re: un petit dubte sobre el PHN
15 mar 2004
pot fotre el que vulgui. encara que haguessin començat les obres. veient com és zapatero de moderat, segurament buscarà consens o el que sigui, i passarà un temps. jo espero que en breu el phn sigui tan sols un malson igual q espero q els idiotes espanyols que estan a irak tornin d'allí on no havien d'haver sortit mai, de les sevs coves.
Re: un petit dubte sobre el PHN
16 mar 2004
El PHN l'estem aturant el poble. Les plataformes. La gent jove i gran de les Terres de l'Ebre i l'Aragó i gràcies als suports de la majoria dels catalans i molta altra gent de tots els pobles de l'estat i de tot lo mon.

El PSOE ja ha manifestat que ho farà. Però aquí estem tots preparats per a lo que calgue.

NO PASSARAN!

Hem aguantat lo pitjor durant 3 anys i mig. I tots han anat pujant al carro. Fins i tot CiU.... que ara diu que esta en contra.

Europa ha dit per quatriplicat que no pensa donar un duro, encara que en veu baixa.

La cosa pinta millor.

Pero no direm blat fins que estigue al sac i ben lligat. No som babaus.

I encara queden moltes lluites:

Els embassaments al Pirineu per al Pate de l'Aigua. La contaminació. La monernització dels recs i l'estalvi d'aigua i depuració. la especulaci de l'aigua etc.... ah i la connexió de xarxes Ebre-Ter-Llobregat (que el PSC amaga).

I tot això te un nom.

NOVA CULTURA DE L'AIGUA!

Els guerrers de l'Ebre estem tots atents i no ens dormim!

LOS RIUS SON VIDA

NO MES EMBASSAMENTS

NO ALS TRANSVASAMENTS!

Vale?
Sindicat Terrassa