Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Comentari :: criminalització i repressió : mitjans i manipulació : guerra
Manifestants denunciats
15 mar 2004
Tinc un dubte existencial. Tenint en compte que la junta electoral a fiscalia va denunciar totes les persones que la jornada de reflexió érem al carrer... quan se suposa que rebrem la notificació per anar a judici? ;)

Comentaris

Re: Manifestants denunciats
15 mar 2004
CUANDO VEAS A ACEBES POR LA CALLE SE LO PIDES!!!

CORRECTAMENTE!!!

QUE NO SE DIGA QUE NO SOMOS GENTE EDUCADA!!!

HASTA NUNCA A PIN (M)I PON (A) ME CAGO EN SU ....

www.kaosenlared.net
Re: Manifestants denunciats
15 mar 2004
j0j0j0j0 sisi jo vull una citació a milers de ciutadans!! A veure quina sonoritat té l'audiencia provincial quan fem una makrodiscoteca després de ser assaltada :D
Re: Manifestants denunciats
15 mar 2004
Abans de dir que es il·legal sortir al carrer la jornada de reflexió, hauriem de plantejarnos que fa més mal, manifestacions del poble o mentides del govern? Crec que el que realment es criminal es la utilització d'informació no real. S'haurien de processar judicialment els responsables.
Re: Manifestants denunciats
15 mar 2004
Los gobiernos Yankee e Ingles, estan acojonaos... hoy han hecho declaraciones en las que piden a la gente del pueblo que no hagan mucho caso a lo que ha pasado en España... Saben que como tomen ejemplo, se van al carajo... En los foros de un moton de paises, se estan animando a seguir el ejmplo, y votar para Botarlos....
Re: Manifestants denunciats
15 mar 2004
I a qui votaran al Regne Unit (unit per i per als anglesos i sa majestat imperial britànica)? Als Conservadors? o als Liberals?
Sindicat Terrassa