Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: guerra
ZAPATERO AQUEST MATI A LASER: CONFIRMA COMPROMIS DE SORTIR DE LA GUERRA
15 mar 2004
Zapatero, en una llarga i primera entrevista concedida a la Ser (URDACI K TE DEN POR DONDE TE GUSTA DAR TU A LOS DEMAS), ha confirmat el seu compromosis en sortir de l' Iraq i alinearse amb els païssos respetuosos amb la legalitat internacional (encara que segueix sen una legalitat neocapitalista ki mana arreu). Cap terrorirsme, i tots els terrorirsmes i morts per defendre qlsevol idea política, s'han d' acabar i el sialeg i la justicica s'han de contemplar i aplicar.

Per cert, diu que no, kal Buix no la trucat per felicitar-lo, i ke tampoc ho espera.... i l'unic k va veure ahir és un teletipus del Cabron Powell dient ksparaba k las tropes no fotesin el camp de l' Irak (K tal si demanesim k les trpes i els soldats fotein el camp d' arreu i reconvertim tots akst pressupostos en ajudar els ,ilers i milers de persones que al 3r i 4rt mon pateixen fam i malvieun... ????

I a propossit, ens manifestem (ksta molt bé fer-ho) per uns centenars de morts aprop nostre... epro sabeu que dia a dia moren milers i milers de persones per fam i mancança dels més minims medis mèdics... Aixó k kau un pél més lluny k Madrit o Euskadi... no preocupa ningu??? i la sol·lució tampoc ´ès papers per tothom sino ke els nostres diners s'utilitzin per crear medis de vida i riquessa popular alla a on la gent se veu obligada a emigrar... Ningú fot el camp per k vol del seu lloc on viu... i la sol·lució no es PAPELES PA' TODOS sino diners i medis pels ki tenen dret a tenirlos al seu lloc on viuen i no deixarlos tindre de patir mafies i fer-los pensar que aixó és la terra 'promessa' per k vinguin i emigrint aki.

K tal si emigrem tots als païssos pobres iels ensenyem a fer la revolució i exigir els seus drets allá??

Bé déu fins unaltre.

Comentaris

Re: ZAPATERO AQUEST MATI A LASER: CONFIRMA COMPROMIS DE SORTIR DE LA GUERRA
15 mar 2004
Perquè als països pobres no necessiten més occidentals que vagin de maestros de la vida o de missioners. Ja ho han aguantat durant molts segles.
Re: ZAPATERO AQUEST MATI A LASER: CONFIRMA COMPROMIS DE SORTIR DE LA GUERRA
15 mar 2004
I k tenim de fer esperar a ke sufacin sols? no es millor anar a ajudar on kal, ajudar a organitzar-se i que lliutin pels seus drets, acceptar ke la nostre societatat i cultura no es l'unica possible, tal vegada no és ni la millr ke hi ha, fer ke reclamen el k és just, i ke comencin a dir Ja en hi ha PROU.

I no kedarse aki veien-ho de lluny, dient pobrets, o colaborant indirectament amb els traficants i mafies al reclamar sense més i sense deixar les coses clares papers per tothom. Penso k dien sols que legalitzin els k estan entre nosaltres no en hi ha prou. Comencem per demanar k desmontin les fronteres, no papers per totohom, sino ke Fronteres per Ningú.

Per mi papers per tothom implica fer el joc i promoure que existeixin Traficants de Persones, doncs impulsa a k molta gent faci el k sia i pagui el k faci falta per arribar aki. Nestik tip dakest joc, el kem de demanar es Fora Fronteres i prou explotar a païssos darreu mentre nosaltres estem aki tan trakils!

O es ka no passa el mateix amb la merda de les drogues, o ki us penseu k somple la butxaca quant comprem farlopa o qualsevol tripi o pastilla... FOtrens fins el kul de drogues adluterades nomes es ferli el joc i fer rics als fills de puta fatxes de sempre, o ki us penseu ka son els primers interessats en ke ens fotem fins el kul de merda? Drogues sí, pero les que ens fabriquem o cultivem nosaltres. Hi ha moltes pagine si llocs per apendren, pero no siguem tan simples a lhora de exigir drets, pensem em si els hi estem fent el jok o no als cabrons de sempre.

Res, és sols la meva opinió. Tal vegada desenfocada i equivocada.
Re: ZAPATERO AQUEST MATI A LASER: CONFIRMA COMPROMIS DE SORTIR DE LA GUERRA
15 mar 2004
quedant-te aquí no ho veus de lluny, això seria un error. és que no ho veus, quan surts al carrer?
"pobrets ignorants" del tercer mon
15 mar 2004
Es horrible aquest sentiment de superioritat que tenen alguns, que es aixo d'anar a "ensenyar" als altres (pobrets ingnorants del tercer mon) com han de fer la revolucio? Primer de tot apren a viure aqui sense fotre els d'alla, no tinguis negocis amb la Caixa, no beguis cocacola, no compris nestle, no gastis benzina(bicicleta forever!), res de nike,adidas...no malgastis plastics ni vidre ni paper ni roba...uf! hi ha una llaaaarga llista de coses a evitar per ajudar realment als "pobrets" del tercer mon. Que ells ja seben com fer la revolucio si tinguessin els medis...
Re: ZAPATERO AQUEST MATI A LASER: CONFIRMA COMPROMIS DE SORTIR DE LA GUERRA
15 mar 2004
No penso k es tingi d educar ni ensenyar a ningú, s + no prou feina tinc amb mi mateix. Compartir experiencies, apendre i compendre dels demes no es fer el missioner, i está al costat per ajudar en la seva lluita pot ser -penso- mes eficaç k simplement fardar de cumplir amb un consum responsable i no ser part activa del sistema (o tal vegada fora millor infiltrar-se dins del sistema per fer-lo esclatar di putejar-lo des de dins?). ALgu és capaç de sentenciar q és el bó i q és el dolent? Doncs jo no ho faig, cadasqu que decideixi per si mateix kom a d fer-ho, o no.

Pero kal reflexionar un mateix sobre on pot ser més eficaç la seva lluita.

On és el proper gran pastis de les multinacionals i grans empreses (mirem com exemple q està fen Monsanto). A banda del consum responsable hem de fer més coses, no? I si no participem en absolut del consum de res ( i llavors deixem els ordenatas doncs consumeixen llum, deixem els sms doncs és el gran nou negoci i on testan fent les peles ara les telefòniques... Pot ser la sol·lució... I com ens comuniquem?) Tius/ ties tot aixó es molt liat, massa i res no està clar...
Sindicat Terrassa