Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme : corrupció i poder : guerra
Important desplegament policial a la seu del PP de Barcelona
14 mar 2004
El clam del poble


+ Ahir els qui són enmig del camp de batalla van tornar a sortir al carrer a milers, a milions.
Les grans manifestacions que hi va haver ahir a les principals ciutats de Catalunya i de l'Estat espanyol contra els atemptats de Madrid són les més massives que hi ha hagut després de les que van tenir lloc fa més d'un any contra la invasió de l'Iraq.
És un fet coherent i, per desgràcia, les unes enllacen, en molts sentits, amb les altres. Si el govern espanyol hagués tingut més respecte als ciutadans i hagués fet cas del que reclamaven en les primeres, és probable que no s'haurien hagut de convocar les segones.
Però també s'ha de dir que la realitat és plena de sarcasmes cruels i segur que força persones que han estat víctimes dels atemptats de Madrid refusaven la invasió de l'Iraq i fins i tot van sortir al carrer a proclamar-ho. Això també haurien de saber-ho els qui han comès la massacre. Saber qui han matat o ferit. Però tant se'ls en dóna. Els qui se senten superiors a tothom se'n riuen, de l'opinió de la gent del carrer, i en les ments dels visionaris que maten per un déu, la vida de dues-centes persones no és res, pols, fum. Per això, després, uns llancen bombes de fragmentació sobre les ciutats iraquianes i els altres col·loquen motxilles plenes d'una càrrega devastadora en els trens que duen els treballadors a la feina.
I la matança continua, a Orient i a Occident, justificada amb arguments intolerables, al·ludint sense cap vergonya a religions ancestrals o a ideals polítics com la democràcia, però executada sempre amb una decisió implacable, exhibint tècnica, astúcia, fortalesa mental i una gran eficàcia en la brutalitat.
Ahir els qui són enmig del camp de batalla, els qui no són escoltats pels uns ni respectats pels altres van tornar a sortir al carrer a milers, a milions. Ahir també els acompanyaven aquells que van poder evitar implicar l'Estat espanyol en la guerra de l'Iraq i no van fer-ho, ans el contrari. No és pas que hagin canviat de parer i que ara vulguin escoltar el clam del poble. No, és que necessiten que els votem per continuar fent el que els doni la gana.

Comentaris

Re: Important desplegament policial a la seu del PP de Barcelona
14 mar 2004
De les 12 de la nit fins les 3 a.m , hi havien 40 policies nacionals antidisturbis amb els cascos posats i amb escuts antiavalots i porres a la ma protegin l'entrada de la seu del pp del carrer urgell, van fer alguns intents de carregar contra la gent pero la gent que protestavem contra la manipulació i la guerra no es van deixar acollonir i quan van intentar carregar va haver-hi una pluja de ampolles i objectes diversos que els feia retrocedir cap a la porta de la seu del pp.

va ser un exemple de dignitat dels manifestants, quan els policies sortien la gent no sortia a correr per fugir sino que tots anavem endavant amb la gent que estava al principi de la protesta.

hi havia gent de totes les edats, gent gran, joves, yayas, punkis, inmigrants, de tot una mica.
ZONA SEGURA
14 mar 2004
Mi hermano vive cerca, y ya le he dicho que salga a la calle, que seguro que hoy no le roban, na de na....Joder hay lo menos 20 furgones de policia, y cientos de vallas... Nada a todos los chorizos hoy no hay polis en la calle, estan todos en la Tierra de Mordor... protegiendo a los Trolls....
Sindicat Terrassa