Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: mitjans i manipulació
Un grup de persones escridassa Rajoy quan el candidat popular es disposava a votar
14 mar 2004
El candidat del Partit Popular a la presidència del govern espanyol, Mariano Rajoy, ha exercit el seu dret a vot a primera hora d'aquest matí. I no ha estat precisament una votació gaire tranquil·la. Diversos individus han escridassat Rajoy a la seva entrada al col·legi electoral d'Aravaca, titllant-lo de "feixista" i "terrorista". El candidat popular ha fet una crida a la calma i a la tranquil·litat, i ha afirmat que avui és un dia per exercir el dret a vot, i perquè els ciutadans escullin el govern que volen.
142592055.jpg
Qui també ha exercit el seu dret a vot ha estat el president del Partit Popular de Catalunya, Josep Piqué, un dels polítics més matiners a l'hora de votar. Piqué ha dipositat el seu vot a l'urna del col·legi electoral situat a l'IESE de Barcelona, pels volts de dos quarts de deu del matí.

El líder del PP català ha afirmat que la jornada electoral d'aquest diumenge és "la més agitada i la més incerta" dels últims anys, i ha remarcat que "el que decideixin els ciutadans serà el correcte" perquè "al final sempre tindran la raó". Piqué ha subratllat que "tots estem sota l'impacte emocional dels atemptats" perpetrats a Madrid dijous passat, i ha esperat "que tot es desenvolupi amb plena normalitat i que els ciutadans puguin expressar-se en total llibertat" a les urnes.

José María Aznar desitja que els espanyols votin "en llibertat"

El president del govern central, José María Aznar, també ha exercit el seu dret a vot. Acompanyat de la seva esposa, Ana Botella, Aznar ha votat poc abans de les 11 del matí al col·legi de Nuestra Señora del Buen Consejo del districte madrileny de La Moncloa. Enmig d'un autèntic núvol de periodistes i càmeres de televisió nacionals i internacionals, Aznar ha desitjat que els espanyols puguin expressar el que vulguin amb tota confiança i amb llibertat.
Mira també:
http://www.telenoticies.com

Comentaris

Re: Un grup de persones escridassa Rajoy quan el candidat popular es disposava a votar
14 mar 2004
Els ciutadans van a votar manipulats. El resultat de les eleccions mai podrà ésser el correcte, com diu mentirosament en Piquer.
Les paurales del PP ens hem d'acostumar a capgirarles

Txema
Re: Un grup de persones escridassa Rajoy quan el candidat popular es disposava a votar
14 mar 2004
En Piquer es molt llest. Hi ha anat a primera hora, perquè sap que els activistes ahir varem anar a dormir tard. I sap el que li pasa quan va en llocs públics: la gent li diuen a la cara les veritats, les que no surten a la televisió.
Re: Un grup de persones escridassa Rajoy quan el candidat popular es disposava a votar
14 mar 2004
de esto a lo que han dicho en las televisiones va un trecho

gracias por la noticia
Sindicato Sindicat