Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder : mitjans i manipulació
No tenim excusa per no votar. Les decisions no han de ser inamovibles, i la situació actual de cop d'estat informatiu que ens intenta humiliar ens ha de fer moure fitxa. Acabem bé el que hem sabut reconduir.
14 mar 2004
Fotem fora el PP i, a partir de demà estiguem a sobre del PSOE i els que formin govern per no passar-los-hi ni una.
El poble desperta, encara que sigui a hosties!

Comentaris

Re: No tenim excusa per no votar. Les decisions no han de ser inamovibles, i la situació actual de cop d'estat informatiu que ens intenta humiliar ens ha de fer moure fitxa. Acabem bé el que hem sabut reconduir.
14 mar 2004
Amb PSOE tampoc no arreglarem les coses.
HEM D'ANAR A VOTAR. No podem permentre'ns 4 anys més de repressió.
Personalment, crec que tot el que ha passat, no m'ha condicionat el vot. Crec que hauriem de ser una mica més intel·ligents, i veure que tota la movilització, només ens serveix per desfogar-nos de la tensió acaparada durant 3 dies. Als que veritablement els hauria d'importar, els importa molt poc.
La manipulació informativa és potser el que més ha afectat, però, no ens ha d'extranyar. Durant 8 anys hem sigut víctimes d'aquesta repressió.

Ara, però, el més important és que la gent vagi a votar. Que segueixi amb la lluita que ens està fent actuar com a ciutadans contradictoris al nostre govern. Potser ens hauriem d'haver despertat abans.

però, Ara més que mai, la lluita continua!
No basta con echar al PP. A esto hemos llegado porque nos hemos conformado con una seudodemocracia. Hay que cambiar el sistema para que no vuelva a pasar
14 mar 2004
¿Quereis votar?. De acuerdo, adelante, votad contra el PP, pero lo que tenemos que tener en cuenta es que a esta situación hemos llegado porque el sistema "democrático" que tenemos ahora permite secuestrar la voluntad popular, que ni todas las manifestaciones en contra ni todos los partidos de la oposición pudieron hacer nada contra la decisión de Aznar de seguir a Bush, así que si al final no gana el PP hay que exigir cambios en el sistema para que se acerque en lo posible a la democracia directa, y si gana el PP mañana todos a la calle a exigir la dimisión de esos cabrones. Salud y anarquía.
Re: No tenim excusa per no votar. Les decisions no han de ser inamovibles, i la situació actual de cop d'estat informatiu que ens intenta humiliar ens ha de fer moure fitxa. Acabem bé el que hem sabut reconduir.
14 mar 2004
anarquista, jo no ho sóc però en això estic molt d'acord amb tu
Sindicat