Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder : educació i societat : mitjans i manipulació : pobles i cultures vs poder i estats
Voleu manipulació de debó? Aquí la teniu millor explicada
13 mar 2004
A vegades no cal ser radical, per trobar la contra a les informacions manipulades, que us semblarien unes quantes webs dels mateixos professionals que se senten manipulats?
Navegant per la xarxa, jo que sóc "políticament correcte" he descobert unes quantes adreces "interessants" sobre diverses manipulacions.Aquí us les passo, per a que les visiteu i en gaudiu :)

www.cpinformativos.org >> Consell Provisional d'Informatius de TVE, denuncien la manipulació d'aquest mittjà públic, amb noms, cognoms i fets concretíssims, sabent el que no hem vist.

www.opinar.net >> Diari de l'Organització de Periodistes a Internet, on si ja vèiem abans manipulació a TVE, ara en descobrirem més a d'altres canals com Antena 3 (ja feia pudor de socarrim), sense desperdici.

www.aideka.tv >> Investigació i desenvolupament de la cultura audiovisual.Tots sabem que per a que no ens manipulin (almenys no ens deixarem conscientment)hem de tenir una mica de "culturilla", i en aquests dies que vivim ha de ser culturilla audiovisual, aquí teniu una web, d'una associació que intenta fer una mica de llum (sense fer fogueres) en l'obscurantisme de la manipulació i semiòtiques audiovisuals. :)

Cityfriman
Que la Força Activa Ens Acompanyi
VOTA el que creguis, però VOTA!!!

Comentaris

Re: Voleu manipulació de debó? Aquí la teniu millor explicada
13 mar 2004
Molt interesant les webs q has posat, ja q expliquen moltes coses q intencionadament son silenciedes.

Moltes gracies

freed
Sindicato Sindicat