Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Comentari :: sense clasificar
Abb una pinsa al nas, aniré a votar...
13 mar 2004
Em sembla un moment crucial.
Crec que l'estil Goebbels que traspua de TOTS els informatius al sud de l'Ebre fan necessari que empassi saliva, agafi aire i vagi a intentar que com a mínim TVE no sigui tan NODO com fins ara. Jo pensava que tots els polítics eren iguals. Ara penso que els del PP son pitjors.
Si, per una casualitat, no governa el PP, ja veurem el que és crispació un altre cop, jauría i brunete mediàtica a sac contra qui surti, per molt petitburgès o socialdemòcrata que sigui.

Crec que la retallada de llibertats és tan bèstia, que, sense que això impliqui confiança en el sistema electoral ni en els partits que s'hi presenten, faré una excepció, acord amb l'estat de pre-excepció que vivim, i votaré. Maleïda sigui. Votaré.... M'emporto la pinsa.

Comentaris

Re: Abb una pinsa al nas, aniré a votar...
13 mar 2004
Estoy de acuerdo. Para mañana, el objetivo no es que gane este o el otro (todos efectivamente, son lo mismo) sino que NINGUNO obtenga mayoría absoluta.

A ver si así, en las burbujas que formen las discusiones para hacer prevalecer sus mezquinos intereses privativos, los ciudadanos de bien podemos respirar aunque sea un poco.

NUNCA MÃ?S MAYORÃ?AS ABSOLUTAS EN NINGUNA PARTE.
Re: Abb una pinsa al nas, aniré a votar...
13 mar 2004
y yo
Re: Abb una pinsa al nas, aniré a votar...
13 mar 2004
tinc 42 dos anys i MAI he volgut anat a votar.
pero demà hi tinc que anar, si no ho fes, em sentiria cómplice d´aquets miserables i culpable com ells de les morts de Madrid i d´Irak.
Re: Abb una pinsa al nas, aniré a votar...
13 mar 2004
doncs, jo tambe hi anire
Re: Abb una pinsa al nas, aniré a votar...
13 mar 2004
Per primer cop votaré en unes eleccions ecs-panyoles!!! Però és ke el moment és molt greu!!!
Votaré a ERC ke és allò més contrari al PP avui per avui!! Animo a tots els usuaris d´aquesta web a votar partits d´esquerra (ERC o IC-V) per fotre fora al PP i sortir d´akest joc infame a ke ens portat el PP i seu govern!!!
Si els polítics són dolents els del PP són infames, prou mentides!!!! Sortim de la seva dictadura, per favor aneu a votar, si surten i per majoria absoluta altre vegada akesta gent això pot ser la fi!!! Els del PP no són persones són màkines de guerra,!!! Màkines de crear conflictes!!!! Ens han portatt a una guerra ke fins ara ens pensàvem ke ens limitariem a viure-la de lluny, ara veiem ke la viurem de ben a prop, tots i totes som víctimes potencials d´akesta bogeria!!!! PP RESPONSABLES!!!!! PP ASSASINS!!!!
IL.LEGALITZEM EL PP!!!! ARA ÉS L´HORA D´ATACAR-LOS AMB MÉS FORÇA I CONVICCIÓ KE MAI!!!!
Re: Amb una pinsa al nas, aniré a votar...
13 mar 2004
jo fa 14 anys desde la ultima i primera vegada que vaig votar,dema tristement tambe anire a fer la comedia del vot. votare a erc tot i sabent que aquests de erc son una part mes de la sociedad del espectaculo
Sindicat Terrassa