Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
ENS ESTAN ENGANYANT. 2n. comunicat del POR
13 mar 2004
2n comunicat del POR sobre els atemptats
Segon comunicat del POR sobre el greu atemptat a Madrid.

ENS ESTAN ENGANYANT

El Ministeri de l’Interior del govern del PP no es fiable. Aznar, president del govern, i Rajoy candidat del PP, no son fiables.

Ens enganyen al difondre informació no contrastada o senzillament falsa.

I ens estan mentin. Menteixen sobre la guerra d’Iraq, com mentiren en el Prestige, tornen a mentir en la terrible massacre de Madrid.

El govern del PP, Aznar i Rajoy, han col•locat a l’Estat espanyol en el punt de mira de les guerrilles islàmiques. Aznar i Rajoy són qui ens han involucrat en una guerra aliena que la immensa majoria de la població espanyola no desitjava. Ells encara mantenen a soldats espanyols junt a las tropes nord-americanes invasores d’Iraq, quan el que cal i urgeix es el retorn dels soldats.

Menteixen quan neguen una relació entre aquesta guerra, els morts de la població iraquiana i l’horror dels nostres centenars de morts i ferits de Madrid.

El PP ens menteix i ens enganya, mentre usa la sang dels nostres germans, familiars i amics per al seu interès partidista electoral. El PP encobreix i manipula sense rubor la informació sobre els executors i causes de l’atemptat d’aquest 11 M negre.

El diumenge dia 14 tenim l’ocasió de desfer-nos d’aquest govern PP a les urnes.

Partit Obrer Revolucionari (POR)
12 de març de 2004.
* * *
Primer comunicat del POR sobre el greu atemptat a Madrid.

Són els nostres morts

Transmetem el nostre més profund condol, dolor i horror a les famílies, persones amigues i a la població de Madrid, pels morts i ferits d'aquest criminal atemptat que ha vessat la sang de la gent treballadora. Son els nostres morts, són víctimes completament innocents sense possibilitats de defensa, són conseqüència d'enfrontaments i guerres de les quals uns altres en són els responsables. Oferim la nostra solidaritat en aquests moments tan durs i terribles.

Rebutgem aquests mètodes terroristes que agredeixen i maten a la nostra gent treballadora. A l'enemic de classe cal combatre-ho amb el mètode de la mobilització i organització treballadora i dels pobles oprimits.

Alertem que les mesures del PP no ens permeten viure segurs. Denunciem: que l'acció policial i repressiva i militarista del PP; que la regressió en les llibertats democràtiques individuals i de les nacionalitats del govern; que la unilateral participació d'Espanya en la guerra d'invasió contra l'Iraq, generen més violència i terror. La política antiterrorista del govern del PP d'Aznar no serveix per a impedir els atemptats i es mostra completament incapaç de solucionar els problemes polítics que hi son inherents.

Rebutgem la utilització electoral que fa el PP del terrorisme i de la sang dels nostres morts. És el PP qui agreuja els problemes amb la seva ofensiva contra la població basca i amb el suport a la guerra i amb l'exèrcit espanyol contra el poble de l'Iraq. No volem que el PP empri als nostres morts i ferits contra nosaltres.

El PP és el principal responsable de la política governamental i d'impedir la construcció de les condicions polítiques que condueixin que no hagi més atemptats.

Cal fer fora del govern al PP. Ens cal un govern de les esquerres, defensor de les llibertats democràtiques i dels pobles, que iniciï la resolució dels conflictes per mitjà del diàleg i la negociació política.

En aquestes hores tan amargues, que el nostres morts i ferits, treballadors i treballadores, no serveixin per a mantenir als militaristes del PP en el govern. El diumenge 14 a votar tots i totes contra el PP. El Partit Obrer Revolucionari crida a votar a IU i a la Coalició ICV-EUiA-IU.

Partit Obrer Revolucionari (POR)
11 de març de 2004
Sindicat Terrassa