Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
El PP ens està humiliant: Tots hem d'anar a votar. Es tracta d'un govern feixista sense vergonya
12 mar 2004
S'han acabat les excuses...
Ens hem de mullar per canviar això.

Comentaris

Re: El PP ens està humiliant: Tots hem d'anar a votar. Es tracta d'un govern feixista sense vergonya
12 mar 2004
si yo hace años que no votaba pero votare no por que tenga fe ,que no la tengo, y por que confie en ellos que no lo hago pero todo tiene un limite.
si todos votamos los sacamos fuera
Re: El PP ens està humiliant: Tots hem d'anar a votar. Es tracta d'un govern feixista sense vergonya
12 mar 2004
I tant que cal anar a votar. Això no pot continuar gaire més així!
Re: El PP ens està humiliant: Tots hem d'anar a votar. Es tracta d'un govern feixista sense vergonya
12 mar 2004
En dubte la darrera coartada del govern


No està demostrar que en anteriors ocasions ETA haguera intentat un atemptat de les característiques del de Madrid.


Les autoritats espanyoles continúen mantenint com a principal hipòtesi l'autoría d'ETA en la massacre de Madrid. En contra hi ha la rivindicació d'Al Qaida i el desmentit d'ETA a través dels seus canals habituals. Cal tindre en compte també que els explosius i els detonadors no son els habitualment emprats per ETA. A més la forma d'actuar (atemptats simultanis i indiscriminats per a causar gran nombre de víctimes entre la població civil) no és l'habitual de la organització basca i sí de la islamista. I ningú no va avisar de l'atemptat, com fa ETA sempre que pensa que pot causar víctimes civil. I finalment, cal tindre en compte el rebuig unànime de l'esquerra abertzale, la debilitat actual d'ETA, i la troballa en la zona, per part de la policía, d'una furgoneta amb cintes en àrab i detonadors.
Però el ministre Acebes continúa pensant que ETA es la principal sospitosa, basant-se en anteriors intents d'aquesta organització, per la qual cosa resulta interessant analitzar amb cura eixos suposats antecedents. Cal tenir en compte que les organitzacions de les característiques d'ETA no acostumen a fer atemptats indiscriminats, ja que forma part de la seua estratègia intentar guanyar un cert suport popular que afavoreixca la consecució dels seus objectius polítics. De fet, amb l'excepció d'Hipercor, ETA no ha dut a terme mai una acció d'aquestes característiques.
El 24 de desembre de 2003, la policía va informar de la detenció de Garikoitz Arruarte i Gorka Loran. Segons la versió policial, es tractava de dos membres d'ETA que volien traslladar en tren des de Sant Sebastià a Madrid gran quantitat d'explosius per fer-los explotar a l'estació de Chamartín, 40 minuts després del final del trajecte. Tractant-se d'un atemptat frustrat, resulta difícil saber quines eren realment les intencions dels etarres, de no ser que ells mateixos ho reconeguen.
Els detinguts, en canvi, van denunciar tortures tot just comparèixer davant del jutge. Arruarte va haver de ser hospitalitzat durant la detenció a causa d'una lesió cervical.
També es va dir en aquell moment que els detinguts duien un walkman amb les piles gastades i una cinta que deia:«Atención. Les hablo en nombre de ETA. Dos bombas harán explosión en este tren dentro de 45 minutos. Salgan inmediatamente". La policía va afirmar que els explosius estaven programats per esclatar 40 minuts després de l'arribada del tren a la seua destinació.
La més recent interceptació a Cañaveras d'una furgoneta d'ETA que traslladava gran quantitat d'explosius va ser posada en dubte pel mateix conseller de justícia del govern basc (vegeu-ho ací) En aquell moment les carreteres estaven colapsades a causa del temps, per la qual cosa era gairebé impossible fer el trajecte des de l'estat francès a Madrid. Cal tindre en compte també que en aquesta ocasió el ministre no va especificar quin era l'objectiu dels terroristes, malgrat que en un principi s'havia especulat amb un atemptat contra la seu del diari "La Razón". Per aquesta raó, no pot invocar-lo ara com a antecedent d'atemptat indiscriminat.
En aquesta ocasió, fins i tot un tertulià d'Onda Cero va afirmar que "La policía tiene su derecho y nosotros tenemos la obligación de creernos la versión policial. La versión policial que se da el día de Cuenca es disparatada, no tiene ni pies ni cabeza porque nadie puede creer que en un puro control en un pueblo de Cuenca detienen a una furgoneta, que antes uno ha tenido un accidente... es todo disparatado, la versión no tiene ni pies ni cabeza, pero vamos, si estamos jugando a un juego que es la lucha contra el terrorismo, lo que no puedes poner en duda es la versión policial sea disparatada o no sea disparatada".
possibles opcions de vot descontent
13 mar 2004
FEM VISIBLE EL NOSTRE DESCONTENTAMENT AMB EL VOT

Vot en Blanc: la opció més clara per dir que cap opció ens fa el pes, cada cop creix més, algunes vegades ha estat prop del 3%, si hi arribés seria un qüestionament important del sistema perquè voldira dir que un grup important de gent no hi està dacord i no està representat

Escons Insubmissos: candidatura que diu que deixarà els escons buits, és gairebé impossible que arribi al 3%

OtraDemocraciaEsPosible: candidatura crítica amb l'actual model democràtic, també és molt minoritaria tot i que cada cop presenta més candidatures

Vot útil: ICV o ERC. Opció possibilista de restar vots als partits grans.
Sindicat Terrassa