Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anunci :: mitjans i manipulació : guerra
Avui més que mai No a la Guerra!
12 mar 2004
Volem expressar la nostra solidaritat cap a les víctimes directes i indirectes de la cadena de brutals atemptats perpetrats a Madrid el matí del dia 11 de març. I volem manifestar-nos en contra però sense matíssos. El que ens uneix a tots els catalans i catalanes és el nostre rebuig explícit del terrorisme i la nostra solidaritat amb les víctimes d'aquest. Per tant, aquest és nostre matiu per manifestar-nos. A més, exigim per motius evidents de manipulació dels mitjans de comunicació, l'enrederiment de la jornada electoral una setmana per poder madurar una situació que a tots ens supera.
La brutalitat perpetrada als trens de rodalia de la ciutat de Madrid al matí de l’11 de març és energicament rebutjada per la totalitat dels ciutadans del Principat de Catalunya. alhora, expressem la solidaritat amb les víctimes, que com nosaltres no podem capir la brutalitat inhumana d’aquest atac.
Per altra banda, considerem inacceptable, per irresponsable, l’actitud del govern espanyol i dels mitjans de comunicació, que han difós
informacions sobre l’autoria de l’atemptat no contrastades amb una clara intencionalitat política. En aquest sentit denunciem la intoxicació informativa i la instrumentalització política dels sentiments de la ciutadania.Cal que s'aclareixi de manera inmediata de quina ha estat l'autoria i amb la mateixa celeritat fer una proposta ferma d'aplaçament de la jornada electoral degut a la dificultat de la totalitat de la ciutadania per jutjar i valorar a qui ens hauran de governar els propers 4 anys. Si els atemptats han estat realitzats per un grup Islàmic, com tot sembla indicar, queda clar que és conseqüència directa de la política exterior del govern del Partit Popular i de la participació en la Guerra de l'Iraq, ampliament rebutjada per la ciutadania catalans i de l'estat espanyol.
Per tant avui proposem, per evitar la utilització del govern de la nostra imatge en una manifestació amb un lema polititzat, fer una concentració a les 19:00 hores a la plaça Francesc Macià davant de la seu del Partit Popular a Catalunya.

Exigim:
Avui més que mai, No a la Guerra

Comentaris

Re: Avui més que mai No a la Guerra!
12 mar 2004
http://italy.indymedia.org/news/2004/03/498336.php
Re: Avui més que mai No a la Guerra!
12 mar 2004
s'està convocant a Pça Catalunya a les 18:30 una manifestació amb aquest lema, no dividim, cridem tots junts
Re: Avui més que mai No a la Guerra!
12 mar 2004
SI, DISSABTE A LES 22.00 NOVA CASSOLADA A TOT CATALUNYA

Durant les manifestacions contra la guerra, la Cassolada va demostrar ser una eina genial, per promoure la rebelió de la gent contra la Guerra d'Iraq i fer que el venat es reconegués com a part del mateix moviment. Nombrosos missatges han proposat que aquest dissabte, just abans de les eleccions generals, es repeteixi.

HEM DE RECORDAR QUI ENS VA PORTAR A LA GUERRA. CASSOLADA CONTRA EL PP!

DONCS ENDAVANT!!,

feu-ho còrrer a tothom, aviseu a totes i a tots, demà DISSABTE a les 22.00, fins les 22.15 o les 22.30 o les 22.45... ENS AUTOCONVOQUEM TOTES I TOTS als balcons i als carrers amb les llums de casa apagades. FES-HO CÒRRER
Colera camping CNT