Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sense clasificar
Lemes i blocs de la manifestació d'avui
12 mar 2004
Escric perquè vull aclarir-me respecte la manifestació d'aquest vespre. Si no m'equivoco el lema que al final es durà a Barcelona serà "Per les víctimes, contra el terrorisme, per la democràcia i per la constitució". És així?
Algú sap si hi haurà algun altre bloc dins la mateixa manifestació que porti algun altre tipus de lema (ong's, plataforma per la pau, un altre món és possible o alguns col·lectius com aquests)?
Moltes gràcies per al vostra informació

Comentaris

el meu Lema
12 mar 2004
AZNAR, BUSH I BLAIR: C U L P A B L E S
No vagis a la mani
12 mar 2004
No hi vagis a la mani, jo no aniré mai a una mani al costat dels que han provocat això, què es pensaven els senyors del PP, que la participació activa en la massacre iraquiana els sortiria gratis? Doncs ja s'ha vist que no.
Tothom, fins hi tot els que creiem en la lluita armada, sabem que això és un atemptat inacceptable contra el poble treballador, però no se'ns pot escapar que és consequència directe de les accions del govern assassí i torturador, així que no els facis el joc i no vagis a la mani espanyol
Re: Lemes i blocs de la manifestació d'avui
12 mar 2004
tranquils/es, anireu de bona fe a demostrar la vostra ràbia contra el PP i la seva puta guerra i la seva prepotencia... i a TE-VE-E sereu un/a mes per engreixar el nombre de persones "que se manifiesta por la Constitución, por Dios y por España una grande y libre"

jo vaig anar fa un any a cridar pels carrers q no volia guerra i el dissabte 20 tornaré a manifestar-me... i a votar pels fotre'ls fora...
Error
12 mar 2004
la paraula espanyol al final del paràgraf se m'ha colat no sé com, no té cap intencionalitat
Re: Lemes i blocs de la manifestació d'avui
12 mar 2004
nos parece bien hacer un bloque que diga como ha propuesto Edrok: "AZNAR, Bush y Blair: culpables". Y añadiríamos algo como "Voto bomba" o quizas algo mas clarificador acerca de la responsabilidad del PP y la consecuencia imprescindible que es echarlos. es imprescindible que hoy podamos manifestarnos sin ser manipulados y que la gente no tenga que quedarse en casa con el dolor por un gobierno que nos utilizan casi dictatorialmente (y electoralmente!!!). Hagamos un bloque alternativo pero grande!!!pongamonos de acuerdo.
Re: Lemes i blocs de la manifestació d'avui
12 mar 2004
Se m'ha passat pel cap fer un bloc aturat amb una pancarta ben gran amb el que pensem i que poguèssim posar-nos davant de cara a aquells que porten la pancarta inicial. Com es pot organitzar un bloc alternatiu? Creieu que arribaríem a posar-nos d'acord en sota quin lema anar? Hi ha alguna acció preparadaperquè els dirigents sàpiguen el que pensem???
Re: Lemes i blocs de la manifestació d'avui
12 mar 2004
Amb TOTEs les víctimes de TOTS els Terrorismes.
(D'Estat, de Grups,de manipulació mediàtica).
ò
Què pinta LA CONSTITUCIà AQU�?.
Re: Lemes i blocs de la manifestació d'avui
12 mar 2004
jo no estic amb totes les victimes de tots els terrorismes, Melitón Manzanas o Carrero Blanco s'ho mereixien i estan molt millor sota la tomba que no torturant o manant torturar.
Re: Lemes i blocs de la manifestació d'avui
12 mar 2004
Els dirigents polítics catalans la tornen a cagar, per variar. El lema és erroni i no respon a la realitat. En defensa de la Constitució? jajaja...que els importarà als de al-quada això...em pixo en els polítics. El lema de la manifestació, el lògic, és el de "No a la guerra", o una cosa semblant. Ni morts a Bagdad, ni a Madrid, ni enlloc. En solidaritat amb Madrid, diguem NO A LA GUERRA.(20 de març preparem la resposta a la ocupació d´Irak, el govern espanyol no ens representa, no és qui per a convocar manifestacions, no caiguem en la trampa dels botxins).Salut.
Re: Lemes i blocs de la manifestació d'avui
12 mar 2004
pça Catalunya 18:30
NO A LA GUERRA!
Re: Lemes i blocs de la manifestació d'avui
12 mar 2004
hi ha alguna mani "alternativa", pq els hauria de ser vergonya ser els sotasignants de la convocatòria, és el PP, causa de la mort de 200 persones.. ens embarcà en una guerra il·legal, sense tenir en compte l'opinió de les persones i aquí estan les primeres conseqüències...
Sindicat Terrassa