Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: mitjans i manipulació : guerra
Partal i Vilaweb: algu amb qui es pot confiar
11 mar 2004
Davant el caos i la manipulació informativa que hi ha hagut avui sobre la massacre de Madrid, Vilaweb s'ha mantingut en l'objectivitat informativa
Unes notis més avall algu publicava la validesa de la contrainformació avui. Això s'ha confirmat. Pero cal dir que, sense situar-se en la contrainformació, cal valorar el que fa Vilaweb: durant tot el dia ha mantingut informació sobre els fets amb un sentit critic. Cal destacar la mateixa editorial de'n Partal, publicada aqui mateix. Val la pena rellegir-la ara.

Es un moment dolent, (i sense esta encara confirmada plenament l'autoria), pero la meva més sincera felicitació. (em ve al cap la informació de com estan actuant amb els presos bascos...)

De la mateixa manera que, situant-se on es situa en Partal i la Vilaweb, val la pena recordar la mateixa editorial que va publicar en la web i en el Punt arrant de la declaració de la treva a Catalunya d'ETA. Quan tothom segueix el clamor dominant aquest senyor i aquesta gent, que segons el que diguin poden rebre algunes bufetades, es mantenen en una posició critica i consequent.

En un moment que, com s'ha vist, fins que gent de la més radical també s'ha deixat enganxar per la veu dominant (si, i fins i tot, des del que anomenem contrainformacio)


[Per cert, durant tota el dia he vist gent que demanava o exigia a l'esquerra abertzale una posició més clara: algu se li ha acudit també que si Otegi i els altres hagues citat algun tipus de font sobre l'autoria o no, demà tindrien una demanda més als jutjats per col·laboració amb banda armada?, no ha pesat aixo també en el que han dit??)
Mira també:
http://nosaltres.vilaweb.com/jvilaweb/GetHTTP?p=113&f=1&pa=p_edito&va=824375
http://nosaltres.vilaweb.com/info/vilaweb/cerca_u.noticia?p_idint=100000816299

Comentaris

Re: Partal i Vilaweb: algu amb qui es pot confiar
11 mar 2004
Escric desde anglaterra i ha sortit a les deu del vespre la subnormal de la ministra espanyola d'afers exteriors diguent que esta segura de que es ETA.
I com n'esta segura? Perque era un atemptat amb dinamita.
Son uns subnormals aquests del PP ja ho veurem algun dia que estan plens de mentides
Re: Partal i Vilaweb: algu amb qui es pot confiar
11 mar 2004
també agraixo a vilaweb i a vicenç partal la seva feina lucida i de qualitat.
Re: Partal i Vilaweb: algu amb qui es pot confiar
11 mar 2004
Vicent Partal és del millor que tenim en matèria de desintoxicació informativa. Moltes gràcies.
Re: Partal i Vilaweb: algu amb qui es pot confiar
12 mar 2004
M'afegeixo a les felicitacions a Vilaweb i a Vicent Partal en particular. Val la pena rellegir amb atenció el seu editorial. Tant de bo aquesta línia crítica que ells mantenen es pogués trobar en altres mitjans informatius de més ample abast, aquí i a fora. És un dels millors referents que tenim, lúcid, crític, exigent i fiable.
Una idea.
12 mar 2004
Coincideixo amb el que s'ha dit una mica mes amunt sobre l'editorial del Partal i vilaweb. Jo proposo que la gent faci cut i paste i ho envii a tots els seus contactes per e-mail crec que es super important que ara mateix, aquest mati, la gent sapiga on pot trobar alguna cosa que ajuda realment a la reflexio.
A la poblacio civil ni tocar-la ni a Madrid, ni a Irak, ni a Colombia ni enlloc.
Sindicato Sindicat