Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sense clasificar
Anem a la mani i diguem NO A LA GUERRA
11 mar 2004
Diguem No a al aguerra a la mani
Què és això sinó la continuació de la guerra d'Iraq?
Portem les banderoles del No a la Guerra a la mani i anem-hi. Que els caigui la cara de vergonya als merdosos del PP. No als assassins ni als sesu instigadors!!! Solidaritat amb les víctimes.

Comentaris

AZNAR DIMISSIÓ!!!!!
11 mar 2004
AZNAR DIMISSIÓ!!!!! AZNAR DIMISSIÓ!!!!! AZNAR DIMISSIÓ!!!!! AZNAR DIMISSIÓ!!!!! AZNAR DIMISSIÓ!!!!! AZNAR DIMISSIÓ!!!!! AZNAR DIMISSIÓ!!!!! AZNAR DIMISSIÓ!!!!! AZNAR DIMISSIÓ!!!!! AZNAR DIMISSIÓ!!!!! AZNAR DIMISSIÓ!!!!! AZNAR DIMISSIÓ!!!!! AZNAR DIMISSIÓ!!!!! AZNAR DIMISSIÓ!!!!! AZNAR DIMISSIÓ!!!!! AZNAR DIMISSIÓ!!!!! AZNAR DIMISSIÓ!!!!! AZNAR DIMISSIÓ!!!!! AZNAR DIMISSIÓ!!!!! AZNAR DIMISSIÓ!!!!! AZNAR DIMISSIÓ!!!!! AZNAR DIMISSIÓ!!!!! AZNAR DIMISSIÓ!!!!! AZNAR DIMISSIÓ!!!!! AZNAR DIMISSIÓ!!!!! AZNAR DIMISSIÓ!!!!! AZNAR DIMISSIÓ!!!!! AZNAR DIMISSIÓ!!!!! AZNAR DIMISSIÓ!!!!! AZNAR DIMISSIÓ!!!!! AZNAR DIMISSIÓ!!!!! AZNAR DIMISSIÓ!!!!! AZNAR DIMISSIÓ!!!!! AZNAR DIMISSIÓ!!!!! AZNAR DIMISSIÓ!!!!! AZNAR DIMISSIÓ!!!!! AZNAR DIMISSIÓ!!!!! AZNAR DIMISSIÓ!!!!! AZNAR DIMISSIÓ!!!!! AZNAR DIMISSIÓ!!!!! AZNAR DIMISSIÓ!!!!! AZNAR DIMISSIÓ!!!!! AZNAR DIMISSIÓ!!!!! AZNAR DIMISSIÓ!!!!! AZNAR DIMISSIÓ!!!!! AZNAR DIMISSIÓ!!!!! AZNAR DIMISSIÓ!!!!! AZNAR DIMISSIÓ!!!!! AZNAR DIMISSIÓ!!!!! AZNAR DIMISSIÓ!!!!!
NO A LA GUERRA
11 mar 2004
AZNAR A LA PRESÓ!!!!! AZNAR A LA PRESÓ!!!!!

QUE EL JUTJI EL TRIBUNAL PENAL IMTERNACIONAL, JA!!

AZNAR A LA PRESÓ!!!!! AZNAR A LA PRESÓ!!!!!
Re: Anem a la mani i diguem NO A LA GUERRA
12 mar 2004
tranquils/es, anireu de bona fe a demostrar la vostra ràbia contra el PP i la seva puta guerra i la seva prepotencia... i a TE-VE-E sereu un/a mes per engreixar el nombre de persones "que se manifiesta por la Constitución, por Dios y por España una grande y libre"

jo vaig anar fa un any a cridar pels carrers q no volia guerra i el dissabte 20 tornaré a manifestar-me... i a votar pels fotre'ls fora...
Re: Anem a la mani i diguem NO A LA GUERRA
12 mar 2004
El dolor és un boomerang.

El PP ens ha abocat a la guerra global permanent, i ara en paguem les conseqüències. La brutalitat damunt dels cossos iraquis, la humiliació del poble palestí, l'explotació dels treballadors àrabs del Egido,... el dolor és un boomerang irracional. El Govern ha d'assumir la seva responsabilitat, assumir les conseqüències: volien exportar democràcia, han importat la lògica de la destrucció. Un govern terrorista bombardeja poblacions civils, avui en paguem nosaltres, el poble, i no l'Estat i els seus dirigents. Que dimiteixin tots, que deixin de manipular i instrumentalitzar els morts en defensa d'un règim que ens ha abocat a la mort. Dolor pels cossos dels nostres amics destrossats, dolor pels treballadors, immigrants, estudiants que han pagat la irresponsabilitat i el deliri d'Aznar. Que els mitjans de comunicació assenyalin els veritables culpables, que ningú criminalitzi ni els immigrants ni els projectes d'alliberament nacional i social que dissenteixen de la construcció imperial de l'Estat espanyol. La manifestació d'avui també hauria de ser contra el terrorisme d'Estat. Portem les nostres banderes contra la guerra, convoquem a plaça catalunya a les 18.30: La guerra d'Aznar ens ha convertit a tots en danys colaterals.
Sindicat Terrassa