Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: guerra
La CUP de Mataró davant la massacre
11 mar 2004
Condemna de la massacre de Madrid, suspensió de l'acte per l'autodeterminació del 13 de març i denúncia del govern espanyol i dels mèdia
[Comunicat de premsa]
Candidatura d’Unitat Popular (CUP)
C. d’Amàlia, 16 baixos 08302 - Mataró
Tel. 937 572 531
www.cupmataro.org

LA CUP CONDEMNA LA MASSACRE DE MADRID

La Candidatura d’Unitat Popular (CUP) de Mataró, condemna enèrgicament l’atemptat indiscriminat perpetrat als trens de rodalia de la ciutat de Madrid al matí de l’11 de març; alhora, expressa la seva solidaritat amb les víctimes, treballadors i treballadores, que com nosaltres no podem capir la brutalitat inhumana d’aquest atac.

En conseqüència, com a mostra de dol i respecte pels treballadors i les treballadores morts i ferits en l’atemptat de Madrid, suspenem la concentració per reivindicar el dret d’autodeterminació, que havíem convocat per dissabte 13 de març al Masnou.

Per altra banda, considerem inacceptable, per irresponsable, l’actitud del govern espanyol i dels mitjans de comunicació, especialment els catalans, que han difós informacions sobre l’autoria de l’atemptat no contrastades amb una clara intencionalitat política. En aquest sentit denunciem la intoxicació informativa i la instrumentalització política dels sentiments de la ciutadania. Tot i així, mentre no s’esclareixin els fets, cal que tothom reflexioni i es pregunti com hem arribat a aquesta situació? I, qui ens hi ha portat?

Mataró, 11 de març de 2004
Oficina de Premsa
CUP
Mira també:
http://www.cupmataro.org
Sindicat Terrassa