Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme : globalització neoliberal : corrupció i poder : criminalització i repressió : mitjans i manipulació : guerra
La lección de la contrainformación
11 mar 2004
Manel Márquez [2004-03-11 22:13:00]
Prudencia y libertad
La prudencia es una virtud que se ha de trabajar. El corazón mueve el mundo pero la razón lo debe guiar.

Lo que ha quedado demostrado es que necesitamos medios de comunicación libres y alternativos los medios del sistema son brutales y los partidos políticos fácilmente manipulables.

Solo la contrainformación se ha mantenido dura y ha esperado hasta el final sin culpabilizar contrastando, informando luchando creando poder popular (comose decía el Chile de Allende).

Luchemos por la paz ese es nuestro objetivo.

www.kaosenlared.net
Mira també:
http://www.kaosenlared.net/

Comentaris

Re: La lección de la contrainformación
11 mar 2004
esta be el que dius, pero porto tot el dia enganxat aqui amb aquesta me d'ordinador i mirant tot el que puc.

Es cert que la contrainformació es basica. La primera noticia que he tingut del que deia l'esquerra abertzale ha estat aqui, cap alla a les 12.

Pero tambe es cert que molts comentaris que s'han penjat aqui o indy euskalherria anavant amb una altra sentit, donant per suposat que Otegi mentia

Encara no es segur del tot res, pero crec que valdria la pena mes endavant fer una mica de valoració i autocritica, perque sense creure'ns a ningu aprenguem a veure a qui conscient o inconscientment ens creiem més. Tambe ho dic pel comunicat que has penjat abans i l'orientació que tenia (encara que algunes de les coses crec que son mantenibles encara ara, sobre el debat sobre el tema de la violencia amb ETA)

Per cert, recordo que en Xirinacs el jutjaven aquesta setmana, no se com li va anar.

Veure'm tambe, si tot plegat va com sembla que va ara, que dira l'organització basca als que se'ls ha estat reclamant un comunicat que estic segur que hagues dit el que hagues dit ningu se l'hagues cregut, en principi.

Salut i solidaritat amb el poble treballador de Madrid.
Re: La lección de la contrainformación
11 mar 2004
la contrainformació de kaosenlared o els comunicats de corriente roja (surt a rebelión) i alguns internautes de indymedia han mantingut el cap fred i han expresat dubtes raonables. Finalment semblen haver-la encertada.

Ara, una gran part de les aportacions d'avui feien vergonya. Ho puc dir perquè he contestat moltes intervencions "antiterroristes d'eta histèriques" demanant tranquilitat i coneixement dels fets abans de jutjar tant a la lleugera. Cada cop veig més clar que per indymedia s'hi passeja molt radical de saló, però que per dins porten un PP en potència.
Re: La lección de la contrainformación
11 mar 2004
Un altre tema important és la fiabilitat de les fonts (verificades o contrastades) que poden equivocar-se igual que la gent de lliure publicació, però almenys després sempre se'ns pot demanar comptes.

Calparlar més cal analitzar en profunditat, com estem fent tots plegats, en el debate de La Haine el tema per tal d'avançar i ser útils als moviments socials al poble treballador.

Salut
totalment d'acord amb la falta d contrastació d la informació
11 mar 2004
masa rapid dient eta eta (i per favor, no digueu q la defenso)
Sindicato Sindicat