Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
Comunicat del POR sobre l'atemptat a Madrid. SON ELS NOSTRES MORTS
11 mar 2004
Comunicat del Partit Obrer Revolucionari sobre l'atemptat d'avui a Madrid
Comunicat del POR sobre el greu atemptat a Madrid.

Són els nostres morts

Transmetem el nostre més profund condol, dolor i horror a les famílies, persones amigues i a la població de Madrid, pels morts i ferits d'aquest criminal atemptat que ha vessat la sang de la gent treballadora. Son els nostres morts, són víctimes completament innocents sense possibilitats de defensa, són conseqüència d'enfrontaments i guerres de les quals uns altres en són els responsables. Oferim la nostra solidaritat en aquests moments tan durs i terribles.

Rebutgem aquests mètodes terroristes que agredeixen i maten a la nostra gent treballadora. A l'enemic de classe cal combatre-ho amb el mètode de la mobilització i organització treballadora i dels pobles oprimits.

Alertem que les mesures del PP no ens permeten viure segurs. Denunciem: que l'acció policial i repressiva i militarista del PP; que la regressió en les llibertats democràtiques individuals i de les nacionalitats del govern; que la unilateral participació d'Espanya en la guerra d'invasió contra l'Iraq, generen més violència i terror. La política antiterrorista del govern del PP d'Aznar no serveix per a impedir els atemptats i es mostra completament incapaç de solucionar els problemes polítics que hi son inherents.

Rebutgem la utilització electoral que fa el PP del terrorisme i de la sang dels nostres morts. És el PP qui agreuja els problemes amb la seva ofensiva contra la població basca i amb el suport a la guerra i amb l'exèrcit espanyol contra el poble de l'Iraq. No volem que el PP empri als nostres morts i ferits contra nosaltres.

El PP és el principal responsable de la política governamental i d'impedir la construcció de les condicions polítiques que condueixin que no hagi més atemptats.

Cal fer fora del govern al PP. Ens cal un govern de les esquerres, defensor de les llibertats democràtiques i dels pobles, que iniciï la resolució dels conflictes per mitjà del diàleg i la negociació política.

En aquestes hores tan amargues, que el nostres morts i ferits, treballadors i treballadores, no serveixin per a mantenir als militaristes del PP en el govern. El diumenge 14 a votar tots i totes contra el PP. El Partit Obrer Revolucionari crida a votar a IU i a la Coalició ICV-EUiA-IU.

Partit Obrer Revolucionari (POR)
11 de març de 2004
Mira també:
http://www.netpor.org

Comentaris

Re: Comunicat del POR sobre l'atemptat a Madrid. SON ELS NOSTRES MORTS
11 mar 2004
Comunicat de la direcció d'ERC davant el greu atemptat d'ETA

Esquerra Republicana de Catalunya condemna enèrgicament la massacre perpretada per l'organització terorista ETA. L'atemptat al dret a la vida és una indignitat que no es justifica amb cap objectiu polític.

ETA ha decidit matar de forma massiva a Madrid i això és un crim horrorós i alhora un argument pels qui volen limitar o eliminar les llibertats personals i col·lectives.

ERC considera d'especial repugnància l'atemptat massiu a víctimes anònimes que acudien al seu treball.

Esquerra Republicana de Catalunya es solidaritza amb el poble de Madrid i expressa el seu condol a totes les famílies afectades pels cruels assassinats.

ERC es torna a reafirmar en la reclamació que ETA es dissolgui i deixi de matar a tot arreu i accepti que només és legítima la defensa per la via democràtica dels plantejaments polítics.

ERC considera un cop més que la necessària persecució policial i judicial als autors dels crims no es pot confondre amb la criminalització de qualsevol plantejament polític defensat des de posicions pacífiques.

Alhora, ERC reclama la convocatòria d'un acord de totes les forces democràtiques que no sigui excloent de cap opció que utilitzi les vies legals, per posar fi definitivament al terrorisme. En aquest sentit és especialment imprescindible recuperar el marc de diàleg entre el govern de l'Estat i els governs legítims dels pobles basc i català i de la resta de comunitats autònomes així com el diàleg entre tots els partits de trajectòria democràtica.

Esquerra Republicana de Catalunya impulsarà i participarà en totes les concentracions de repulsa que s'organitzin arreu de Catalunya. La direcció d'ERC ha ordenat hissar a mitja asta amb crespó negre les banderes estelades de les seus del partit.

ERC crida a la participació massiva a les urnes del poble català com a expressió de les seves conviccions democràtiques i de la seva repulsa a la violència.
Re: Comunicat del POR sobre l'atemptat a Madrid. SON ELS NOSTRES MORTS
11 mar 2004
ErC sou merda pura
Re: Comunicat del POR sobre l'atemptat a Madrid. SON ELS NOSTRES MORTS
11 mar 2004
ha estat un dur cop al imperialisme español
Re: Comunicat del POR sobre l'atemptat a Madrid. SON ELS NOSTRES MORTS
11 mar 2004
s'ha dit d'aturar la campanya electoral
no ens calen les vostres consignes en aquets moments
la sang dels morts no es la vostra força, es la ràbia de tots
erc parad!!
11 mar 2004
como cuatro veces q lo veo como comentario a las declaraciones d cualqier grupo.
Re: Comunicat del POR sobre l'atemptat a Madrid. SON ELS NOSTRES MORTS
11 mar 2004
pero els peperos continuen amb la seva campanya: "mañana todos a manifestarse por dios y por españa cara al sol y con la camisa nueva etc etc i el q piense lo contrario es un asesino"
Re: Comunicat del POR sobre l'atemptat a Madrid. SON ELS NOSTRES MORTS
11 mar 2004
Soc votant d'ERC i rebutjo totalment aquest atemptat.

Expressar el nostre rebuig no es fer campanya electoral. Segur que si no l'haguessin expressat hauríeu escrit queixant-vos que no ho han fet. Vosaltres i els que han posat les bombes sou les merdes.
Bruno
11 mar 2004
con publicarlo una vez en columna derecha seria suficiente. no hace falta ponerlo como minimo 5 veces como comentario a otros comunicados.
Sindicato Sindicat