Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
Si ha sigut ETA...
11 mar 2004
ja poden tenir almenys la dignitat de reconeix-ho ARA MATEIX! Si m'hen entero jo que han sigut ells pero son tan <b>fills de puta</b> de no reconeixe-ho aquesta no s'els hi passara, s'en enteraran, tard o d'hora... de cap manera... per la memoria de 170 currantes!

Comentaris

Re: Si ha sigut ETA...
11 mar 2004
kelt, això no serveix per res. no estar gens clar qui ha sigut. acebes i aznar donen per fet q ha sigut eta, però la seva credibilitat avui en dia és inexistent. otegi, q tampoc té la credibilitat pels núvols, ha dit que ni es planteja las possibilitat de q jhagi sigut eta.
la informació q té el govern és molt poca.
estem així desde les 11.00 i els periodistes només fan q repetir la mateixa merda, enlloc de buscar informació.
paciència i no omplim indymedia de merda.
Re: Si ha sigut ETA...
11 mar 2004
ETA sempre ha reconegut les seves "accions", per lamentables que siguin. És fàcil d'entendre : si les fa és perqué en la seva "lògica" vol que se sàpiga que ho ha fet ella : M.A. Blanco, Ernest Lluch, Hipercor, etc.

Per tant, segur que si ha estat ETA aquesta ho reivindica.

Ara, el que no m'agrada del teu comunicat és que implicitament dones per fet que encara que ETA no ho reconegui ha estat ETA de totes totes.

Pot haver estat ETA. Però pot haver estat un servei d'intel.ligència. O fanàtics d'Al Quaida.

Fixa't quina cosa més estranya. Aquests dies la major part de les enquestes deixaven entreveure que el PP no obtenia la majoria absoluta ni amb el suport de CiU. Al mateix temps els actors fan tràmits per jutjar a Aznar al TPI.

Ara diga'm qui pot tenir més interès en aquest Planeta (i part del cúmul galáctic) a justificar la guerra a l'Irak contra "tota forma de terrorisme", treure`s del damunt un possible judici al TPI, guanyar unes eleccions que semblaven escapar-se i de pas penjar-li el mort als abertzales i amb ells a tots els moviments d'alliberament nacional i organitzacions d'extrema esquerra de l'Estat.

Ho sigui que siguem prudents i abans de fer valoracions implicites (com la que jo acabo de fer sense proves, només amb especulacions) esperem les reivindicacions, el posicionament d'HB, l'anàlisi dels explosius i del modus operandi i llavors, amb el cap fred, parlem.
Re: Si ha sigut ETA...
11 mar 2004
l´esquerra independentista basca ha condemnat rotundament els atemptats de Madrid. Això ha sigut un acte de guerra en tota regla, que els votants del PP no sàpiguen el que està fent l´exèrcit espanyol a Irak és una altra cosa. Estem en guerra, i quan hi ha una guerra qui pateix és el poble. El que ha passat avui al matí ho demostra de totes-totes. La meva solidaritat amb els madrilenys i madrilenyes, el meu fàstig pel partit de la guerra, i la meva crítica al PSOE i IU pel seu seguidisme del PP.
Re: Si ha sigut ETA...
11 mar 2004
contra la cotidianidad, las pequeñas luchas, el trasnporte publico, la gente anonima y desprotegida...todo queda eclipsado por mega-masacres que parece ir de la mano con el aparato mediatico-politico...que ensombrece y esteriliza la sociedad civil...
Com pot haver estat ETA?
11 mar 2004
Jo crec que la única manera de validar la hipòtesi de què l'acció violenta l'ha promogut ETA és valorar quin fruït en treu (segons els seus objectius polítics), o qui en surt electoralment beneficiat.

Potser anar més enllà seria identificar ETA com a instrument del Partido Popular.
- Quina opció electoral ha basat la seva campanya en el "anti"terrorisme?
- El cop violent sobre la campanya electoral, a quin costat dóna energies per a votar, i a quin costat aturdeix per a desmobilitzar-se i abstenir-se?
Re: Si ha sigut ETA...
11 mar 2004
¿currantes que votan al pp,funcionarios parasitos ,? en Madrid hay medio millon,
Re: Si ha sigut ETA...
11 mar 2004
Ay Luis! Que te crees Dios! ¿A cuántos más condenarías a muerte?
Colera camping CNT