Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sense clasificar
LA CGT CONDEMNA EL BRUTAL ASSASSINAT M脷LTIPLE QUE HA SUCCE?T A MADRID
11 mar 2004
El brutal atemptat d’avui a Madrid, amb diverses explosions i desenes de morts i ferits és per la CGT una acció miserable i desproveïda de qualsevol significat ideològic.
Des del Comitè Confederal de la Confederació General del Treball (CGT) condemnem aquest brutal assassinat reiterant-nos en què, la violència indiscriminada i les morts de persones innocents mai són justificades.

Aquests brutals assassinats ens deixen molts interrogants i moltes responsabilitats per aclarir, però per la CGT està clar que ha estat un atemptat dirigit directament contra la classe treballadora madrilenya.

Des de la CGT volem manifestar el nostre més sincer recolzament i solidaritat amb les víctimes i familiars d’aquest atemptat.

Confederació General del Treball de Catalunya
Secretariat Permanent · Comitè Confederal

Comentaris

Re: LA CGT CONDEMNA EL BRUTAL ASSASSINAT M脷LTIPLE QUE HA SUCCE?T A MADRID
11 mar 2004
Comunicat de la direcció d'ERC davant el greu atemptat d'ETA

Esquerra Republicana de Catalunya condemna enèrgicament la massacre perpretada per l'organització terorista ETA. L'atemptat al dret a la vida és una indignitat que no es justifica amb cap objectiu polític.

ETA ha decidit matar de forma massiva a Madrid i això és un crim horrorós i alhora un argument pels qui volen limitar o eliminar les llibertats personals i col·lectives.

ERC considera d'especial repugnància l'atemptat massiu a víctimes anònimes que acudien al seu treball.

Esquerra Republicana de Catalunya es solidaritza amb el poble de Madrid i expressa el seu condol a totes les famílies afectades pels cruels assassinats.

ERC es torna a reafirmar en la reclamació que ETA es dissolgui i deixi de matar a tot arreu i accepti que només és legítima la defensa per la via democràtica dels plantejaments polítics.

ERC considera un cop més que la necessària persecució policial i judicial als autors dels crims no es pot confondre amb la criminalització de qualsevol plantejament polític defensat des de posicions pacífiques.

Alhora, ERC reclama la convocatòria d'un acord de totes les forces democràtiques que no sigui excloent de cap opció que utilitzi les vies legals, per posar fi definitivament al terrorisme. En aquest sentit és especialment imprescindible recuperar el marc de diàleg entre el govern de l'Estat i els governs legítims dels pobles basc i català i de la resta de comunitats autònomes així com el diàleg entre tots els partits de trajectòria democràtica.

Esquerra Republicana de Catalunya impulsarà i participarà en totes les concentracions de repulsa que s'organitzin arreu de Catalunya. La direcció d'ERC ha ordenat hissar a mitja asta amb crespó negre les banderes estelades de les seus del partit.

ERC crida a la participació massiva a les urnes del poble català com a expressió de les seves conviccions democràtiques i de la seva repulsa a la violència.
Sindicato Sindicat