Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
ETA fa una matança
11 mar 2004
ETA provoca una massacre a Madrid
ETA ha fet una matança a Madrid, colocant bombes a tres estacions de trens. Fins ara hi ha 65 morts. El feixisme d'aquesta colla de fills de puta està clar, matant pobra gent innocent, "danys colaterals" en diuen els feixistes de Bush, Blair i Aznar.
Però encara hi haurà gent que ens intentarà convèncer que la culpa no és de qui coloca les bombes, intentaran justificar que tots som carn de canó, que tots som sacrificables per la sacrosanta causa. Que les vides d'aquestes persones no eren importants, que el seu desig de viure no és res comparat amb la importància de... de què?

Haurem de suportar com uns iluminats diuen que la culpa és del pp, com ja ha fet un estúpid més avall en aquesta columna, dient que el pp provoca una masacre. Sí, és clar, i les dones maltractades són culpables per no fer cas a les exigències dels seus maltractadors i per això mereixen morir.

Ara haurem de suportar els amics del Xirinacs, aquest estúpid, imbècil, boig i fill de puta, declarant-se amics d'eta. Amics de la mort, del sacrifici, de la demència, com si fossin talibans o militants d'Al Qaida. Però els d'Al Qaida, com a mínim, estan disposats a sacrificar-se a sí mateixos per la seva causa. En canvi, els xirinacs i companyia són uns cobards, que es miren amb indiferència la mort d'aquests pobres innocents i en cap moment sacrificaran les seves vides. Per què ho haurien de fer? Ja estan els altres, la gent anònima, la "població civil", a la que eta ha decidit sacrificar com si fossin animalons a un escorxador.

Comentaris

Re: ETA fa una matança
11 mar 2004
A VER... EL TERRORISMO ES UNA PIEZA MÃ?S PARA QUE EL CAPITALISMO FUNCIONE Y SE ESTABILIZE. EL PODER ECONÃMICO GESTIONA EL MIEDO DE LA POBLACIÃN PARA SACR VOTOS Y DINERO. EL BENEFICIARIO ÃLTIMO DE LA COBARDE MASACRE DE HOY ES EL PODER ECONÃMICO...EN ESTE MOMENTO REPRESENTADO AQUÃ? POR EL PP. DE IGUAL FORMA QUE OTROS PARTIDOS POLÃ?TICOS SE HAN BENEFICIADO DE OTRAS MASACRES.
ETA ESTÃ? INFILTRADA DESDE LOS 70 Y LOS QUE LE SIGUEN EL JUEGO LE SIGUEN EL JUEGO ALA LA BANCA Y AL PODER ECONÃMICO EN GENERAL.
POR LO TANTO EFECTIVAMENTE, LA CULPA ES DEL PP...PORQUÃ ETA Y EL PP SON LA MISMA BAZOFIA.

ETA = CNI
Re: ETA fa una matança
11 mar 2004
terrorisme d'estat, abans els gal, ara directament ETA
Re: ETA fa una matança
11 mar 2004
Personalmente no se que pensar, pero podriamos recordar los atentados provocados por el KGB a cargo de puting ( policia antiterrorista ) para que luego le votasen. Es simple información, a ver como se reacciona a lo largo del dia.
salud!
Re: ETA fa una matança
11 mar 2004
Sé perfectament que el PP fa servir això per pujar i ser encara més centralista però... podrem veure algun dia a indymedia una condemna a ETA sense cap "però"? No vàrem tenir prou amb Hipercor? Els morts avui a madrid eren gent treballadora! què cony de capitalistes ni conyes en vinagre?
No a ETA! I evidentment No al PP i al feixisme, però no perdem el nord. Els culpables d'això (a no ser que es demostri el contrari) són els fills de puta d'ETA. Deixeu-vos de collonadess.
Diàleg Si, però amb qui rebutgi aquestes formes de lluitar. PNV, EA, Aralar, etc. Què diu l'Otegui? que són coses que passen? que li passi a sa puta mare, a veure què pensa...
Pau ja, collons!
Re: ETA fa una matança
11 mar 2004
Ha sido ETA?????? no es su forma de actuar. No os precipiteis.
Re: ETA fa una matança
11 mar 2004
Es que jo no ho puc entendre, com poden fer una cosa així????? Matar a 70 currantes a lo bestia mereix la pena? De que servirá sinó es per augmentar la por i l'odi? Aixo acosta a EH a la independencia?

I menys entenc els FILLS DE PUTA catalans que os entesteu en justificar aquesta escoria armada...
Re: ETA fa una matança
11 mar 2004
Quan dic Fills de puta catalans, no em refereix als catalans en general sinó a aquells que campen pr les manis cridant "Gora ETA" i que quan hi ha un atemptat no paren de justificar la ETA com si de sa mare es tractes
Re: ETA fa una matança
11 mar 2004
Quan dic Fills de puta catalans, no em refereix als catalans en general sinó a aquells que campen pr les manis cridant "Gora ETA" i que quan hi ha un atemptat no paren de justificar la ETA com si de sa mare es tractes
ETA es un puta mierda
11 mar 2004
Es una barbarie lo que ha pasado, es atroz e injustificable.

ETA lo que quiere es que gane el PP por mayoria absoluta, que se radicalize la convivencia, reavivar el odio entre catalanes, vascos y españolistas.

Después de esto y tal como está el panorama internacional preparaos para más recorte de libertades, más guerra sucia, más detenciones arbitrarias, torturas y todo lo demás.

El odio está servido. ETA no solo ha destrozado la vida de 65 personas, ha puesto al nacionalismo vasco y catalán en el ojo del huracan.

Es horrible, pobre gente...currantes como la mayoría de nosotros que cogen el tren cada mañana, gente inocente. ¡Qué barbarie! El terrorismo es injustificable (también lo es el terrorismo que ejecutan los estados). En las guerras de alta o baja intensidad el civil inocente es el objetivo.
Re: ETA fa una matança
11 mar 2004
Ja s'ha decidit qui guanyarà les eleccions al Govern.
Gràcies a ETA, el PP arrassarà per majoria absoluta, i un cop més, els que estem a favor de l'autodeterminació dels pobles ens trobem sense arguments davant la sang obrera vessada per aquesta colla d'inconscients. Evidentment, voldria pensar que l'artiífex de tot això ha estat el govern central o el CNI, ja que aquestes pràctiques són pròpies de l'extrema dreta més rància, però ho dubto, i si més no, és massa bèstia com per creure-m'ho.
Eta s'ha passat, ja que mai tants bascos han mort alhora, o sigui que ni com a revenja té justificació. Vallecas i Alcalà de Henares són zones obreres, i avui, han matat obrers, sobre els quals s'hauria d'assentar el socialime que predica ETA. Avui, només els inconscients poden estar satisfets, ja que la ferida deixada per aquesta barbàrie tardarà a curar-se, perpetuant l'esperit tancat i obtús dels retrògrads, tan del PP com del PSOE, donant cove a les opinions de tots els demagogs que aprofitaran la masacre per carregar contra els partits nacionalistes que no participen de la lluita armada.
Aquesta setmana, Xirinacs deia que ETA no torturava als seus enemics, sinó que els matava. El problema està en quan perpetues i amplies els teus enemics, fent extensiu aquest sentiment no només a la gent de dretes i retrògrada, sinó als familiars dels obrers de tota ideologia, també d'esquerres, també oberts, també a favor de la llibertat dels pobles, que avui han vist com els que els portaven el pa a casa, ja no tornaràn a casa per la "meravellosa idea" d'uns que necessiten seguir visquen en l'obscuritat clandestina perquè ja no saben viure d'una altra manera.
Crec que ni cap familiar de cap pres dispersat per l'Estat Espanyol pot estar content, perquè aquesta barbàrie només pot agradar a aquells que no tenen cap mena d'estima per la vida d'un esser humà.
Prou dispersió, prou matances, prou demagogia.
Aturem la dreta, vingui d'on vingui i de la forma que vingui!

PD: Fins ara, podría estar a favor de la ideología política d'ETA, encara que des de fa un temps ja no compartía els mitjans. A partir d'avui, ja no comparteixo ni una cosa ni l'altra, no perquè no cregui en la llibertat d'Euskal Herria, o inclús en el socialisme, sinó perquè qualsevol persona d'Esquerres crec que, per sobre de tot ha d'estar a favor dels drets humans, i ETA no està legitimada ja per seguir reivindicant, ni el socialisme, ni la llibertat d'Euskal Herria.
Només tornant a agafar el camí del diàleg, posant els punts sobre les is, podem afrontar un futur lliure de feixismes i d'assassinats indiscriminats, rellevant l'estratègia d'ETA en un últim pla i agafant els camins que la "democràcia" ens deixa per tal d'aconseguir més llibertats i seguir avançant cap a la democràcia real i directa.
Salut i vida!!!
Re: ETA fa una matança
11 mar 2004
si ha sido ETA , es signo que son barbares y asesinos.Es claro. toda mi solidaridad al pueblo madrileno.toda mi maledicion a los auctores del atentado.
pero atencion. en italia tenemos muchisima experiencia de atentados , casi siempre los servicios de seguridad interna los pararon y despues los medias todos a dicer que los anarquistas, los comunistas, los independentistas sardos o tiroleses estaban culpables.
esperamos si hay revendicaciones .
lo que ha sido es sin duda un asesino de los pejores.
ha sido ETA
11 mar 2004
los asesinos son todos iguales
las víctimas también.
Re: ETA fa una matança
11 mar 2004
l'otegi ha dit que el que ha passat avui no té cap justificació, t'ho dic xq si ho preguntes bé ho deus voler saber
Re: ETA fa una matança
11 mar 2004
España es España e Italia es Italia...Veremos a ver que pasa
Re: ETA fa una matança
11 mar 2004
Doncs m'alegro que l?otegui digui això. Merci per la informació.
Si al final no ha estat ETA tant de bo. Encara que els morts no els podrem ressucitar mai, com a mínim no s'enterbolirira encara més el tema nacional.
Ara diuen que ha pogut estar un grup islàmic. Ara resultarà que intervindre a Iraq SI que tenia un preu...
Re: ETA fa una matança
11 mar 2004
ha sigut ETA "por decreto". I tots a creure's al legionario de Cristo de l'Acebes mentre s'omplen la boca d'humanitarisme i solidaritat... ja en fa de feina el puto futbol! Tot lo que surt a la tele va a missa i es inquastionable!
Compte, listillos! Igual dema us duien que ha sigut la mare que us va parir i la foteu al talego!
prou de borreguisme, que feu pena!!!
Una mica de criteri i d'analisi, menys futbols i "OTs"!!
Re: ETA fa una matança
11 mar 2004
¿Quien se beneficia de esto? he ahí el culpable.
Re: ETA fa una matança
11 mar 2004
eta se beneficiará de esto, evidentemente, ha demostrado que es capaz de poner contra las cuerdas al estado español, incapaz de defender a sus propios súbditos de una matanza, eta demuestra que tiene poder, pues el poder se demuestra matando.
Re: ETA fa una matança
12 mar 2004
Tan solo decir q es el momento de llorar; por ellos, por nosotros.
Si deseamos conservar muestra naturaleza humana hagámoslo.
Llegará el momento de preguntar, de saber...
Lo q ocurra el Domingo es intrancesdente, lo sabemos.
El único cambio posible sabemos q pasa por anular ese "instinto asesino", que nos acompaña.
¡Por la paz en todos los pueblos del mundo!

Velvetpac.
Re: ETA fa una matança
13 mar 2004
y quien conio dijo que fue el eta, sois una panda de retrasados mentales una especie de hijos mogolicos del rey Juanca
Sindicat Terrassa