Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió : pobles i cultures vs poder i estats
El jove independentista valencià en llibertat amb càrrecs
10 mar 2004
El jove independentista detingut el dimecres pel matí finalment ha eixit a les 11 de la nit en llibertat sense fiança, després d'haver passat la vesprada a disposició judicial
El darrer episodi de l'actual onada repressiva contra els moviments socials a València ha durat només un dia. Després de la concentració de la vesprada la tensió s'ha acumulat a les portes de la Ciutat de la Justícia, on una cinquantena de persones han esperat notícies del seu company detingut després d'assabentar-se que anava a passar a disposició judicial a les 9 de la nit, en compte del dijous pel matí.

Finalment el jove ha pogut eixir al carrer cap a les 11 de la nit, en llibertat sense fiança però amb un judici pendent per al proper 22 de març. El fiscal l'acusa de desordre públic, resistència a l'autoritat, una falta de lesions i deslluïment de mobiliari urbà, i demana una condemna de 9 mesos de presó.

La jutgessa volia celebrar un judici ràpid, però el militant independentista s'hi ha negat al·legant que aquest tipus de processos judicials vulneren el dret a una defensa digna.

Davant la llibertat del jove, Maulets ha anul·lat la concentració convocada dijous pel matí.

Més informació:
www.lavanc.com
Mira també:
http://www.lavanc.com
Sindicat Terrassa