Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: criminalització i repressió
Un independentista detingut a València!
10 mar 2004
Hui dia 10 de març al matí la policia secreta ha detingut una persona al Barri de Benimaclet a València
Notícia d'última hora:

Hui dia 10 de març al matí la policia secreta ha detingut una persona al Barri de Benimaclet a València. En principi se l'acusa d'aldarulls i resistència a l'autoritat.

Suposadament aquests fets van ocórrer en el transcurs de la manifestació del Dia de la Dona Treballadora a la ciutat de València.

Dóna la casualitat que aquesta persona participa dels moviments socials i independentistes a la comarca, pel que s'entén que s'ha pretés donar un colp mediàtic, a més de la criminalització de tots aquells col.lectius i organitzacions amb capacitat crítica i de mobilització.

Davant aquest nou muntatge policial no poder quedar-nos passius. Cal respondre de manera activa i denunciar públicament la repressió a que se somet el poble català.

Acudeix la vesprada del 10 de març a la cocentració de suport al detingut.

Tots som importants i cal que mostrem el recolzament i el caliu al company.

19'00H. a la Prefectura de la Policía Nazional de València. (Gran Via Ferran el Catòlic, vora l'estació del metro d'Angel Guimerà).

LA REPRESSIÓ NO ENS ATURARÀ!
LA LLUITA CONTINUA!

Seguirem informant.
Mira també:
http://www.endavant.org
http://www.lavanc.com

Comentaris

Re: Un independentista detingut a València!
10 mar 2004
és ke sempre hem d´estar igual, puta policia!!
puta ecs-panya!!
Re: Un independentista detingut a València!
10 mar 2004
Un jove independentista detingut a València

L'assetjament policial contra les actituds dissidents continua a València. Aquest matí ha estat detingut un jove independentista quan eixia de casa seua per anar a treballar. A hores d'ara es troba detingut a la Prefectura Superior de la policia nacional. A les 19 hores d'avui, dimecres 10 de febrer, hi ha convocada una concentració de suport.

Aquest matí, al Barri de Benimaclet, ha estat detingut un jove independentista en eixir de casa per dirigir-se al seu treball. A hores d’ara no es disposa de molta informació; l’únic que se sap és que està a la Prefectura de la policia nacional, a la Gran Via Ferran el Catòlic de València, a l’espera de passar a disposició judicial, que podria ser entre aquesta vesprada i demà de matí. Sobre l’acusació encara no esta concretada, tot i que sembla que seria en referencia a la darrera manifestació del 8 de Març (Dia de la Dona Treballadora) a Valencia.

Aquesta vesprada, a les 19 horess’ha convocat una concentració davant la Prefectura Superior policia nacional, a la Gran Via, en suport del jove detingut.

Destacar que aquesta última detenció no agafa de nou als moviments socials d’aquesta ciutat; darrerament organitzacions independentistes com Maulets venien denunciant una campanya d’assetjament reflectida en seguiments o altres detencions com la del dijous passat contra altra jove independentista.

Dijous a les 10 del matí hi ha convocada una concentració en solidaritat. A les portes de la Ciutat de la Justícia

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more