Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: criminalització i repressió
Repressió a Figueres
09 mar 2004
Aquest dissabte la policia local de figueres va detenir un jove independentista desprès d'identificar i agredir a ell i un company, acusant-lo d'agressió i resistència. Al final l'ajuntament fent gala d'una alta dosis d'hipocresia s'ha participat coma acusació sabent que la versió policial es falsa i que hi ha una denúncia contra la policia així com uns partes de lesions.
Diumenge a la matinda 6 agents de la Policia Local de Figueres van parar a uns joves independentistes per identificar-los amb motiu d'unes pintades. Tot i que col·laboraren i s'identificaren sense oposar resistència, els agents van aprofitar per colpejar els identificats (un cop aquests ja havien donat el DI!) contra els contendiors, regirar el braç, donar patades a les cames i tirar a terra a un dels identificats. Després van detenir a un dels joves que va ser dut a la comissaria dels Mossos d'Esquadra. A l'altre se li va dir que se n'anés a casa i calles. Finalment es va identificar un testimoni que va veure els fets.

Vist la gravetat del comportament policial, el testimoni i l'altre identificat anaren a la comissaria de la policia local a demanar explicacions sobre la situació del detingut i allà es tornaren a trobar als agents agessors que un cop més es negaren a identificar-se. Deprès d'un periple entre la comissaria de mossos d'esquadra i la policia local van acabar sent trets de males maneres de la comissaria de la policia local i convidats a no tornar-hi per part d'un nombros grup de policies locals. L'endemà al matí deixaren anar el detingut i es va cursar una denuncia contra la policia municipal pel tracte rebut durant i desprès de la detenció, la desinformació i les irregularitats comeses. Tambè es van fer els corresponents informes de lesions per part dels 2 agredits. El testimoni ha estat acusat de fer les pintades i al detingut se l'acusa de resistència. Continuarem oferint-vos més informació.
Mira també:
http://www.elforn.info

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more