Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: educació i societat
Estudiants de la Rovira i Virgili ( Alternativa Estel i CEPC ) diuen que Savater ha suspès la seva conferència amb fins electorals
08 mar 2004
Davant la suspensió de la conferència de l’escriptor i filòsof Fernando Savater a la Universitat Rovira i Virgili (URV) , la Coordinadora d'Estudiants dels Països Catalans i l'Alternativa Estel ha volgut puntualitzar que els estudiants respecten 'la llibertat d'expressió de tothom' i que Savater ha fet un ús electoral d'aquesta suspensió.
El filòsof ha enviat una carta a a l’organització dient que anul·lava la seva participació perquè ‘un grupo de radicales ha decidido tratar de impedir mi entrada a la facultad’. La coordinadora diu que Savater 'ha aprofitat aquesta ocasió per polemitzar sobre la llibertat d’expressió i les universitats catalanes' i que ha intentat criminalitzar-los. La plataforma va expressar en el seu moment el rebuig que l'escriptor, acèrrim defensor del PP i crític amb el nacionalisme basc, fes una conferència en plena campanya electoral i que s'utilitzés la universitat 'com una plataforma de l’espanyolisme més ranci i radical' però en cap moment va amenaçar amb un acte de boicot o violent. Els estudiants han emès un comunicat on diuen que Savater hauria pogut donar la seva conferència 'amb total llibertat' i que no tenia cap motiu 'per sentir-se amenaçat.'
Mira també:
http://www.alternativaestel.org/
http://www.coordinadora.net/

Comentaris

presicions des de la CEPC i l'AE
08 mar 2004
LES GAVINES CONTRAATAQUEN


Davant la suspensió de l’acte programat per avui a les 12 h. en el marc del XI Encuentro de Escritores en el qual havia d’intervenir Fernando Savater, la Coordinadora d’Estudiants dels Països Catalans (CEPC) i Alternativa Estel (AE) manifestem que:

• La suspensió d’aquest acte respon a la voluntat de l’extrema dreta espanyola de criminalitzar els moviments socials i la societat catalana.
• El senyor Savater no té cap motiu per sentir-se amenaçat, els estudiants de la URV, els estudiants catalans respectem l’ús de llibertat d’expressió de tothom. I, per descomptat, hagués pogut donar la seva conferència amb total llibertat.

Aquest nacionalista radical espanyol, tant d’estudiar la literatura medieval, ha acabat veient gegants on hi ha inofensius molins de vent. Aquesta polèmica no és fortuïta, Fernando Savater tenia intenció d’usar la seva presència amb finalitats electorals, i ho està fent.

Fernando Savater ja va excusar la seva presència fa uns dies al•legant que “un grup de radicals, més o menys estudiants, han decidit impedir la meva entrada a la facultat�.

Doncs NO FERNANDO, no som radicals, el radical és vostè que ha aprofitat aquesta ocasió per polemitzar sobre la llibertat d’expressió i les universitats catalanes. I nosaltres li demanem que deixi de fer-ho, no som un “grupo de matones intransigentes�, som això sí, estudiants catalans, i independentistes, i per això, vostè, un cop més ha provat de criminalitzar-nos.

Coordinadora d’Estudiants dels Països Catalans i Alternativa Estel.
Dilluns 8 de març de 2004.
Re: Estudiants de la Rovira i Virgili ( Alternativa Estel i CEPC ) diuen que Savater ha suspès la seva conferència amb fins electorals
08 mar 2004
Molt ben dit!! No caiguem en el joc del nacionalisme espanyol!!
Re: Estudiants de la Rovira i Virgili ( Alternativa Estel i CEPC ) diuen que Savater ha suspès la seva conferència amb fins electorals
08 mar 2004
Eixe "filòsof de guardia" d'el PP amb el seu patològic desig de notorietat qu'es vaja amb el seu bus d'el ¡Pasta ya! a fer punyetes i ens deixe en pau !
Basta ya de Pasta ya!
Re: Estudiants de la Rovira i Virgili ( Alternativa Estel i CEPC ) diuen que Savater ha suspès la seva conferència amb fins electorals
09 mar 2004
Escolteu, tampoc cal ara amagar-se massa. Si no ha donat la seua conferencia, tots felicos, i igual si l'haguera donat, doncs caldria haver mostrat el nostre rebutx no?? Més bé aquestes precisions em recorden a ERC demanant disculpes per parlar amb ETA. No tenim pq demostrar a ningu q estem a favor de la llibertat d'expressió.

FORA FEIXISTES DE LA UNIVERSITAT!

Per cert, em quede (i us recomane) amb un lema molt bó q vaig veure a una pancarta de la CEPC, precissament...

SEREM CIVIQUES, QUAN HI HAJA PAU SOCIAL.

Així doncs, q Savater plore tot el q vullga, no hi ha pq donar explicacions de res, al meu parer. Salut.

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more