Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: corrupció i poder
Així veu Bush els votants de John Kerry
06 mar 2004
Un cop aclarit que el senyor John Kerry serà el candidat de- mòcrata a les eleccions nord-americanes, el president George Bush ha entrat en campanya per a la reelecció. Segurament no s'acaba de fiar de l'avantatge que té en diners per gastar, que en aquests moments és de 140 milions de dòlars enfront dels 34 del seu oponent, i això explica l'agressivitat amb què s'ha posat en marxa la maquinària republicana. Filosofant podria dir que els diners no ho són tot a la vida.
Els mitjans més afins a l'aspirant a la reelecció s'han abocat a oferir un retrat robot del votant demòcrata. Coincideixen tots a afirmar, per exemple, que els que votaran el senyor Kerry són amics dels gais, una cosa que dita d'aquesta manera sembla més fina, encara que no seria estrany que en algun mitjà hispà, als quals es recorrerà molt en aquests comicis, utilitzessin una expressió malsonant en llengua castellana. La campanya del senyor Bush adquireix un to trinxeraire.
Amics dels gais, però enemics de les armes de foc. Segons el codi republicà, el bon ciutadà nord- americà té a casa, almenys, una pistola i és soci de l'Associació del Rifle, que amb tant zel va presidir l'exactor Charlon Heston.
Però el que distingeix més els que votaran el senyor Kerry és que no amaguen que són contraris a la guerra global contra el terrorisme, com les portades a terme a l'Afganistan i l'Iraq, cosa que apunta complicitats morals d'individus tan perversos amb Bin Laden i Saddam Hussein.
Encara que el que fa més sospitós el demòcrata és que professa un liberalisme perillós. Són amics dels homosexuals, enemics de les armes de foc i de la guerra global, i liberals perillosos: uns autèntics monstres.

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more