Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: educació i societat
<> Alternativa ESTEL UPF
06 mar 2004
La candidatura conjunta de l'Alternativa ESTEL i de CEPC ha rebut un important recolzament en les eleccions al claustre de la Universitat Pompeu Fabra. En les eleccions celebrades el passat 3 de març, l'esquerra independentista ha tret 4 claustrals a la facultat d'Humanitats, 3 a la de Ciències Polítiques, 1 a la de Dret, 1 a Periodisme i 1 a Ciències del treball.
Valorem també molt positivament que els altres 2 claustrals de la facultat de Ciències Polítiques hagin sigut per a l'Assemblea de Estudiants de la UPF.




COMUNICAT DE ALTERNATIVA ESTEL-CEPC UPF
La Coordinadora d’Estudiants dels Països Catalans i l’Alternativa Estel, sindicats de l’esquerra independentista en la Universitat Pompeu Fabra, volen fer palès el seu profund rebuig a la presa de la universitat pels partits polítics duta a terme avui, dia 4 de Març.

Uns partits polítics que només acudeixen a la universitat en època electoral i només amb la intenció d’aconseguir vots i prendre el pèl als estudiants. Els mateixos partits polítics que durant quatre anys treballen i lluiten perquè aquesta universitat que ells “tan defensen� treballi amb uns pressupostos sota mínims, sigui profundament antidemocràtica, amb un nivell de beques molt per sota de la mitjana europea, en què el català cada cop és menys usat per la docència, venen ara a vendre’ns la moto de cara a les eleccions.

Per tot això, la Coordinadora d’Estudiants dels Països Catalans i l’Alternativa Estel demanem que xerrades com la d’avui no es puguin repetir fins que els polítics defensin plenament i amb integritat totes les demandes de la comunitat universitària i sobretot dels estudiants per millorar i reformar la universitat.

Així doncs, fora polítics de la universitat!


4 de Març de 2004
Mira també:
http://www.alternativaestel.org/
http://www.alternativaestel.org/
Sindicat Terrassa