Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Agost»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
  01 02 03 04 05 06
07 08 09 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: amèrica llatina : mitjans i manipulació
"El país" veta les opinions sobre Cuba que no són AntiCastristes
05 mar 2004
El diari espanyol "el país" no publica les opinions sobre Cuba que no segueixen la línia d'opinió del diari, propietat del grupo Prisa i ideologicament vinculat al partit centrista d'ambit estatal PSOE, clarament anticastrista.

L'ultim cas ha sigut la denegació de publicació , després de haver-la acceptat en algun cas previament, de varis articles enviats a "el país" per part de geografs i economistes llatinoamericans que mostraven el seu malestar per la prohibició als EUA de dibulgar obra cientifica realitzada a Cuba i pels plans de la Casa Blanca d'accelerar el que ells anomenen "transisio de regim" per mitja d'un eventual invasio de caracter similar al que ha ocorregut a Haití.


----> En fí, que de l'arbre caigut...

Comentaris

Re:
05 mar 2004
Hace tiempo descubri que la manipulacion del Pais es tal que deje de comprarlo, ya se soy inocente, pero mas vale tarde que nunca.. Sobretodo en temas como Palestina, donde las noticias que se escriben no son las que se publican... Se filtran y punto.

Dejemos de comprar periodicos de todo tipo y ya vereis como les afectara a la economia y empezaran a preguntarse que pasa....
prenem els mitjans d'informacio!
05 mar 2004
estic d'acord amb en "bluedragon", jo abans tambe compraba "el Pais", pero al final, si fa no fa, tots son la mateixa merda; el que ha de passar a barcelona es que a la fi ens ajuntem i tirem endavant un projecte de diari serios en el que es puguin lleguir altres punts de vista de la gent que no te veu...i quan passi, dependra de que tots vosaltres dongueu el vostre suport que el projecte tiri endavant...i se que tant sols es una questio de temps....
Re: el Panís també maltracte a Chiapas
05 mar 2004
veure informació apareguda en motiu del 20 y 10.
Això per no parlar de la proposta de Marcos per la trobada amb Garzón i companyia a Lanzarote.
Suposo que escrita des d'algun despatx confortable per algú que sembla ser no coneix ni Mèxic, ni Chiapas, ni Acteal, ni... bé, no val la pena fer un repàs, prou informació que es pot trobar per la xarxa.... fa molts anys jo també vaig ser consumidor del Panís, ja fa temps que em vaig reciclar. Bluedragon, no passa res, de ben segur que te'n sortiràs
Re:
06 mar 2004
pitjor va ser quen van encobrir als assesins dels gal, creats pel psoe.
El pais boicotejat al 92
06 mar 2004
El 1992, quan hi va haver les detencions de més de 30 independentistes dels Països Catalans, a Girona, l'Assemblea Permanent per la llibertat dels independentistes detinguts, que entre d'altres va col·laborar en tirar endavant un concert de solidaritat que aplega a 15000 persones, davant les informacions manipuladores i falses, que imputaven fets sense cap prova a persones detingudes, que obviava la presunció d'innocencia, que amagava la denuncia de tortures etc ... va decidir fer public un boicot a aquest diari.

(Jo fa 12 anys que no l'he comprat més i de segur que m'estalvio més d'una enrabiada :-)
Re:
06 mar 2004
El millonario Polanco sólo mira por sus intereses...sus múltiples negocios en Latinoamérica se ven entorpecidos por gente como Chavez y Castro,que no le dejan forrarse como le dejarían los Cisneros en Venezuela y los "gusanos" de Miami...y aun hay incautos que leen El País !!!!

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more