Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Comentari :: especulació i okupació
Lloguer de pisos? On?
05 mar 2004
Com molta gent de la meva edat llogar un pis és impossible. I molts som els que no tenim ni ganes de pensar-hi o de trepitjar un dia alguna immobiliària feixista. Per altra banda, compartir pis i trobar llogaters en el mercat negre, també ho considero una explotació i una presa de pèl, encara que molta gent ho defensa com un sistema alternatiu. Penso que és totalment indigne i insultant pagar el que et demanen. És com regalar els pocs diners que tinc a un mafiós. No em dóna la gana.
Llenço una pregunta a l'aire, que sé que molts/es us la pendreu com una pardillada, però en fi...
hi ha alguna xarxa de lloguer de pisos solidària? he pensat que com que hi ha el cafè just, el nosequé sense fronteres, i el tal-i-cual per ajudar tot el que estigui en situació precària... que no estem en situació precària els joves? pq no es fa una red de lloguer de pisos amb "propietaris de bon rotllo" (existeixen)?
Es tractaria de llogar pisos per a gent amb les condicions oposades a les que t'exigeixen les pseudoempreses mafioses de lloguer. Per exemple, per poder llogar el pis no has de tenir feina fixe, has de tenir pocs diners al banc, no has de pagar res per antelació... i que hi hagi un compromís per les dues parts: de pagament mensual sense falta, i d'un preu assequible i lògic, posem per exemple 120 al mes per 100 metres quadrats. Respostes, crítiques i insults a sota, siusplau.

PD: ja sé, una opció és okupar, això vol dir una implicació total, és un mode de vida. En el meu cas, que estic 100% a favor de les seves idees i lluites, però, no m'hi veig en una casa ocupada.

Comentaris

Re: Lloguer de pisos? On?
05 mar 2004
moltes gracies per dir que okupar e sun mode de vida. Per mi es una opcio i tambe estic pagant el meu preu. Estic farta de sentir: "mira que bien que viven los okupas, sin pagar ni nada, asi cualquiera..." Si, si, qualquiera...Qualsevol viu sense estabilitat? Sabent que tot el qeu has acoseguit (mobles del carrer, pintar, arreglar...) se'n pot anar al terra i et pots quedar amb les mans buides d'un dia per l'altre?
Re: Lloguer de pisos? On?
05 mar 2004
Ho deia en un sentit positiu, dona! És un mode de vida, és a dir, es necessita una implicació TOTAL en el projecte d'una casa okupada de la qual sóc incapaç. En cap moment era una burla, no m'he expressat correctament.
Re: Lloguer de pisos? On?
05 mar 2004
La idea és bona, pero el preu dels pisos no el possen els llogaters, son les inmobiliaries a les quals aquesta xarxa solidària hauria de comprar els pissos. Sera com un intermediari. No és una bona solució, bé, més que res no la veig factible.
Estem dins del sistema i si, no ens podem escapar de pagar el lloger a mafiosos i feixistes. Només ens queda lluitar dia a dia per preparar un futur millor, e intentar ser lo més coherent possible amb les nostres idees.
Re: Lloguer de pisos? On?
05 mar 2004
Hi ha preus de pisos que els posen els llogaters, no? Els preus de tot lloguer en negre que no pasa per les immobiliàries-mafioses és mdecidit pels llogaters, els quals es basen en el preu del mercat o abusen dels estudiants estrangers.
Re: Lloguer de pisos? On?
18 mai 2004
Jo he mirat a la Borsa d'Habitatge Jove de Barcelona (depèn de la Gene.....) i m'han espantat!!! demanen lloguers de 600, 700 i 800 euros. I si sóc estudiant i només cobro una misèria repartint propaganda, què faig? compartir amb algun altre jove que treballi, que em mantingui?
Em fa vergonya que una institució "pessetera" faci servir l'adjectiu "Jove"!!!!
Re: Lloguer de pisos? On?
22 mai 2004
jo m trobo n la mateixa situació he estat miran preus per na a viure a bcn i es k es impossible!!! es k crec k ni donant ovuls cada més m podria pagar el pis!! juer es una merda a sobre qualitat-preu nosta relacionat ni de conya vaya tela com ho podriem canviar?¿
Re: Lloguer de pisos? On? salt
02 mar 2005
pissos de loger a salt
Re: Lloguer de pisos? On?
07 mar 2005
digeume on hi ha pissos de lloger a salt sisplauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Re: Lloguer de pisos? On?
07 mar 2005
sisplau a mi me gradaria keem digeu preus de lloger par anar a viure a salt sisplau mmoltes graciessssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss sisplu feume cassssssssssssssss
moltes graciessssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
Re: Lloguer de pisos? On?
02 mai 2005
magradaria que si sabeu dalgu que llogui un pis per el curs del'any que ve a tgn, reus, o rodalies (a poder ser a un poble comunicat amb tren o bus), em fessiu arribar alguna manera de contactar amb ells. seria un pis a compartir. Si sabeu dalgun pis destudiants que es buidi de cara lany que be, també val :)
merci!
Sindicat