Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Suport de l'Ajuntament de Viladamat al noi acusat de cremar una bandera espanyola
04 mar 2004
L'equip de govern de Viladamat (quatre regidors independents d'IpV-PM i un de la CUP) té previst aprovar en el proper ple una moció de suport al veí del poble que el mes vinent serà jutjat sota l'acusació de cremar una bandera espanyola, l'estiu del 2001.
Segons ha explicat l'alcalde de la població, Joan Bardera (IpV-PM), «totes aquestes sospites són una mala jugada» i recorda que el noi, que té 23 anys, es va presentar en les últimes eleccions municipals sota les sigles de la CUP i després van començar els problemes judicials: «Crec que el jutgen més per anar en aquesta llista que no pas per cremar una bandera», hi afegeix l'alcalde. La moció s'aprovarà en el ple del divendres dia 5 de març).

Els fets pels quals serà jutjat van passar l'estiu del 2001, durant un concert de festa major a Torroella de Montgrí, quan uns desconeguts van pujar dalt de l'escenari i van cremar una bandera espanyola. El noi acusat nega els fets i la CUP i Alerta Solidària van iniciar una campanya per demanar la seva absolució, i fa un parell de setmanes prop de 250 persones van assistir a un sopar de suport a Viladamat
Mira també:
http://www.llibertat.com/cup

Comentaris

Re: Suport de l'Ajuntament de Viladamat al noi acusat de cremar una bandera espanyola
04 mar 2004
El que és absurd és que tal cosa, cremar una bandera, sigui delicte. Si no estic malament informat, als USA no és delicte cremar la bandera de les barres i estrelles.
Sindicato Sindicat