Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
[lleida]Manifestació "3 mesos, 3 desallotjaments"
04 mar 2004
El passat 28 de febrer es va dur a terme una manifestació de denuncia pels 3 desallotjaments que s'han dut a terme en només 3 mesos a la ciutat de lleida.
smuack!mmmm!ooookupa!
catedral.jpg
La manifestació convocada a la ciutat de Lleida en motiu dels darrers desallotjaments que han efectuat els cossos repressius de l'estat, va contar amb la participació d'una vuitantena de persones que van recòrrer el carrer major (plé degut al "mercadillo" de carrer que es duu a terme ultimament a la nostra ciutat a la fi de les rebaixes), i van passar pels 3 espais que han estat desallotjats: l'edifici dels sindicats, on CNT-Ponent va okupar una planta per dur a terme la seva tasca sindical, la casa okupada del carrer Joan Baiget, i El Kasc, el centre social situat a les escales de sant Llorenç.

La manifestació va estar plena d'accions antiespeculatives i es van despenjar diverses pancartes, tant a la catedral nova com a la casa de Joan Baget, entre d'altres.

Els i les manifestants van estar en tot moment controlades per la policia municipal i diverses furgonetes d'antidisturbis dels mossos d'esquadra, que al final de la manifestació van identificar un noi i el van portar a comisaria degut a que no portava els documents identificatius.

Els mossos d'esquadra, dins del seu talant repressiu i agressiu, el van colpejar diverses vegades en plé carrer del casc antic, fent-li saltar una arrecada i provocant-li diverses ferides i cops.

No ens fareu creure. Li diuen democràcia i no ho és. Ooookupa tu també!
jbaget.jpg
Mira també:
http://www.sindominio.net/suportponent
Sindicat