Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: criminalització i repressió : pobles i cultures vs poder i estats : dones
Jutge nega custòdia d'uns nens a la mare perquè hauríen d'aprendre català
03 mar 2004
<b>Segons la sentència literal del jutge: "S'ha de tenir en compte que la mare viu a Lleida, "comunitat autònoma" de Catalunya, on hi ha importants diferències culturals amb relació a Cantàbria, especialment en matèria lingüística, fet pel qual el trasllat dels menors a aquesta comunitat els podria causar certes pertorbacions fins que no hagin après el català, que no hem d'oblidar és l'utilitzat primordialment als centres educatius de Catalunya, i que caldria evitar".

Un jutge de Torrelavega, Cantàbria, va negar la custòdia dels fills a una dona en un judici de separació, a favor del pare dels nens, al.legant, entre d'altres coses que la dona viu a Lleida.

El jutge diu que "caldría evitar" que els nens puguin aprendre català als Paisos Catalans, prou marginació i menyspreu del català!!

Quina merda de "democracia" a la espanyola, on ser lesbiana i voler educar als teus fills en català fa que te'ls prenguin!!</b>
Ara fa dos anys, la dona va anar a viure a Lleida, abandonant la relació amb el seu marit i va iniciar una relació sentimental amb una altra dona. Allà va buscar escola i institut per als seus fills de 8 i 13 anys i sembla ser que no li van posar cap problema.

Aquesta referència a la llengua, la dona la considera absurda ja que el marit i l'advocat de l'home van insistir durant tot el judici en la seva condició de lesbiana (cosa que no es gaire ètica d'al.legar en un judici). A més explica que quan els fills han estat amb ella i la seva companya sentimental, la relació ha estat bona.

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more