Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: dones
dona treballadora dona lluitadora
03 mar 2004
8 de Març
DONA TREBALLADORA DONA LLUITADORA
PROU AGRESSIÓNS
MASCLISTA = FEIXISTA
CAP AGRESSIÓ SENSE RESPOSTA

Comentaris

fora fatxes camuflats!
03 mar 2004
Estat català = feixistes burguesos
Re: dona treballadora dona lluitadora
03 mar 2004
a qui li piqui que es rasqui!
CINE FÒRUM
03 mar 2004
CINE-FÃRUM âMAQUILADORASâ?EL PAPER DE LA DONA AL SUD I LES SEVES LLUITESLa Comissió de Gènere de la Federació Catalana dâONG per al Desenvolupament sâanticipa a la celebració del 8 de març, Dia Internacional de la Dona, per organitzar el dijous, 4 de març, un cine-fòrum i un debat posterior amb la presentació del documental Maquiladoras, produït pel Fons Català de Cooperació al Desenvolupament, i que permetrà donar el protagonisme a les dones del Sud per parlar de les seves lluites. Lâacte tindrà lloc a la sala Transformadors del Casal dâAssociacions Juvenils de Barcelona (C/ Ãusias March, 60, Barcelona -Metro Arc de Triomf-), a les 19 hores.Les persones ponents convidades són:

- Javier Calderón, del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament i productor del documental.

- Marcela Güell, sindicalista del nord.

- Remei Sipi, de Guinea Equatorial, de l'Associació Mujeres E'Waiso Ipola.

- Una dona representant de la Marxa Mundial de Dones.

- Una membre del grup de gènere de Cooperacció.Per acabar, la Comissió de Gènere de la FCONGD llegirà un manifest i farà una crida a la mobilització ciutadana.Per a més informació, truqueu a la Laura Sicart al tel. 616 29 89 69 o a la Joanna Torres al 696 75 50 77.
Re: dona treballadora dona lluitadora
03 mar 2004
Noi-es perque diu q som feixistes i ha mes burguesos??????
Es molt fàcil faltar e insultar sempre i quan sapigues contra qui li dius,cosa que dupto que coneguis algun militant o el partit.
Segueix aixi si a tu t'agrada.
Salut i lluita
DONA TREBALLADORA DONA LLUITADORA
PROU AGRESSIÃNS SEXISTES
INDEPENDÃNCIA PAÃ?SOS CATALANS
VISCA TERRA LLIURE
Masclista=Feixista?
03 mar 2004
MASCLISTA=FEIXISTA? Quin anàlisis es aquest? es clar que el masclisme es una de les característiques que conformen la ideologia feixista. Però? també trobem actituds reaccionaries com el masclisme en treballadors/es simpatitzants de les diverses corrents revolucionaries (sense que s'escapi ni una). Em de lluitar contra el masclisme simplement pel fet que es una injustícia y un acte opressor cap al mes dèbil; no per que aquest sigui o deixi de ser feixista. Al igual que em de combatre el capitalisme independentment de la forma que adopti (dictatorial o democratico-burgesa). Usem els adjectius en els seus justos termes, les paraules manosejades acaben per no voler dir res. Que vol dir avui en dia ser partidari del socialisme, votar Zapatatero?
El mateix es pot dir respecte el fet d’anomenar Estat Català com a feixistes burgesos, Si us plau!, ha Estat Català van conviure des de sectors socialistes (que posteriorment en el cas de Estat Català-Partit Proletari, evolucionaren cap a l’stalinisme), com per feixistes del estil dels escamots dels germans Badia o el conseller Dèncas. En tot cas era un partit eminentment petit-burgès ( de botiguers per entendren’s ), amb una linea contrarevolucionaria durant la revolució del 36 a Catalunya (i no diguem la seva actuació al maig del 37!!!). EC = Petit Burgesos contrarevolucionaris, s’hauria de dir en tot cas (almenys pel que fa al EC Històric). De tota manera fa pensar que a l’EC contemporani se us inflami la vena antifeixista cuan al si de EC veu conviure tant de temps amb els elements feixistes del Sureda, fins que l’agressió de una part del independentisme revolucionari al Pi de les tres branques, i suposo que també la por de perdre el vostre partidet en mans d’aquest elements, us va fer expulsar-los.
A LES COSES PER EL SEU NOM !

HOMES I DONES LLIURES EN UNA TERRA LLIURE!
VISCA LA REVOLUCIÓ SOCIAL!
VISCA EL 8 DE MAIG!
Re: dona treballadora dona lluitadora
03 mar 2004
Que Estat Català desgraciadament hagi tingut
feixistes no tu negaré,peró t'aseguro que en el EC actual no hi han i tampoc tenen cabuda.
Del Sureda i companyia millor ni parlar.
NI FEIXISTES CATALANS
NI FEIXISTES ESPANYOL
FEIXISTES NI AQUÃ? NI ENLLOC!!!!!!!!!!!!!!
Estelades blaves amb estel blanc o estelades groges amb estel roig perque no les dues i quan conseguim el més important,la INDEPENDÃNCIA ja escullirem quina vol el poble abans de cremar una de las dues cosa q no compartu amb tu.
Salut i lluita
DONA TREBALLADORA DONA LLUITADORA
INDEPENDÃNCIA PAÃ?SOS CATALANS
La esteda es una bandera de lluita
04 mar 2004
- Lâestelada es va idear com una bandera de lluita, i com a tal s'ha de considerar. Tota bandera es apart de un drap de colors amaga un simbolisme, en conseqüència em de escollir la idea que volem transmetre mitjançant lâexhibició publica d'aquest símbol. I precisament per que som d'esquerres, que millor que reclamar la independència del poble treballador català des de una perspectiva classista.

Si som gent de classe treballadora? que més que lluitem sota les quatre barres i el estel roig?, guardem dons l'estelada interclassista al calaix per exhibir als museus com ha part de la nostra historia, us recordo que va ser precisament el PCP de Jaume comte el primer en tenyir l'estel de roig.

Et recordo que (per això de primer la independència i desprès...) que la nostre patriòtica burgesia no va dubtar a recolzar enfront lâamenaça de revolució obrera i popular no va dubtar a recolzar i financera a l'espanyolisme mes recalcitrant de'n Franco i Primo de Rivera. El ânacionalisme regionalistaâ? de la burgesia enfront del catalanisme popular, no va ser res mes que la defensa dels interessos de la burgesia industrial de la perifèria enfront dels interessos de la burgesia terratinent de Castella i Andalusia.

NO HI HA NEUTRALITAT A LA LLUITA DE CLASES!
LA INDEPENDÃNCIA ES UNA OPCIÃ DE CLASSE!

Postdata: quan publiqueu esteu desplaçant una altre document de la columna central, no publiqueu dons per respecte als companys, una proclama sense contigut, que no passa de ser una consigna per pintar a una paret .
Colera camping CNT