Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
Cocacola i l'estafa de l'aigua de l'aixeta
02 mar 2004
Cocacola i l'estafa de l'aigua de l'aixeta
Escàndol al Regne Unit perquè Coca Cola ven aigua de l’aixeta com si fos mineral
La notícia ha provocat un gran escàndol al Regne Unit: Coca Cola ha reconegut, després de diverses acusacions, que l’aigua ‘mineral’ que comercialitza sota la marca Dasani és aigua de l’aixeta. L’ aigua la ven a 1,4 euros el mig litre i la presenta com ‘aigua natural pura' en una ampolla de plàstic de color blau clar. Ara s’ha descobert que l’aigua procedeix de l'empresa Thames Water, una companyia britànica de distribució d’aigua que cobra la mateixa aigua a 0,004 euros el mig litre. Coca Cola s’ha defensat dient que sotmet aquesta aigua a un procés de purificació en el qual el líquid passa per tres filtres successius, amb la qual cosa elimina ‘totes les bactèries i altres virus, sals minerals, sucres, proteïnes i partícules tòxiques’. UK Water, el consorci que agrupa totes les companyies d’aigua del Regne Unit, ha expressat la seva indignació pel fet que Coca Cola insinués en el seu moment que l’aigua de l’aixeta del Regne Unit no és del tot potable, amb l’objectiu d’augmentar les vendes del seu producte.
Mira també:
http://www.vilaweb.com

Comentaris

Re: Cocacola i l'estafa de l'aigua de l'aixeta
02 mar 2004
Con filtros o sin filtros, cara o barata, seguro que esa agua que vende CocaCola es mucho más saludable que esa porquería negra que embotella y por la que fundamentalmente se conoce a esa compañía mafiosa.
Re: vaya, vaya.. con las empresas del Forum
02 mar 2004
penos
Re: Cocacola i l'estafa de l'aigua de l'aixeta
03 mar 2004
je,je,je... espero q esto hunda de una puta vez a esta compañia asesina... encima se excusan diciendo q esta bien filtrada.¿¿. nadie sabia nada ?? O sea venden agua del grifo, je,je,je a precio de petroleo (conseguian beneficios del 3000% !!!!) y no pasa nada, si esto no abre los ojos a los q consumen killer-coke entonces es q el personal esta mas dormido de lo q yo sospechaba... firmado: un ex-adict@ a killer-coke rehabilitad@...
Re: Cocacola i l'estafa de l'aigua de l'aixeta
09 mar 2004
nosotros de bobos comprando esa agua q ha llegado al segundo lugar en el mercado mundial. la coca cola ha ganado millones con el mercado mundial al vender un sacado practicamente de un inodoro. No puedo expresarme con vulgaridades, ya q la profa me ta viendo.
si fuera asi el IDAN estaria millorio vendiendo agua de charcos embotellada.
Todo es por culpa de nosotros los consumidores esgaerados q no leen las noticias
Sindicat