Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: un altre món és aquí : immigració : laboral : especulació i okupació
Asamblea Popular per el treball, l'habitatge i el drets per tothom
02 mar 2004
Assemblea Popular
diumenge, 7 de març, de 12.00 a 18.00
Plaça de Catalunya, Barcelona
(amb música i dinar popular inclosos)
cartindy.jpg
Davant el treball, l'habitatge, els drets...
Tots i totes som immigrants

La precarietat laboral colpeja especialment el jovent, les dones... i els immigrants. La manca de papers i drets obliga els immigrants a sobreviure acceptant feines en condicions pèssimes i per salaris mísers.

Les dones no han assolit la igualtat ni a la feina ni a casa. En el cas de les immigrades, aquesta situació empitjora, les que han vingut per reagrupament familiar no solen tenir un permís de treball independent del marit.

Ãs molt difícil trobar un habitatge digne i assequible, tant si has nascut aquí com si no. Lâadministració afavoreix els que especulen amb aquesta necessitat bàsica, desallotjant igualment les cases okupades que les casernes de Sant Andreu.

Sâ identifica immigració amb delinqüència i terrorisme. La mateixa policia que deté gent sota les lleis antiterroristes sense cap mena de prova, arresta qualsevol persona amb âpinta dâimmigrantâ? i si no té els papers en regla se lâemporta al Centre dâinternament (presó) de la Verneda, com a pas previ a lâexpulsió.

Hi ha molts problemes comuns, però els immigrants tenen, a més a més, un que no es pot pas obviar: els papers. Sense papers, cosa que vol dir sense cap mena de dret, i sense la participació de tots i totes és difícil lluitar.

Per tot això, convoquem totes les persones: immigrants o no, amb o sense papers, a una assemblea on els diferents moviments prepararem la convergència de les nostres lluites.

Regularització sense condicions de totes les persones residents aquí!
Habitatge, treball i drets per tothom !

Comentaris

VOLEM
07 mar 2004
unas referencias de hace unos dias en valencia
http://www.barriodelcarmen.net/lalupa/?p=55
Sindicato Sindicat