Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
Raons per votar a deu.
29 feb 2004
SI NO VOTEU A MARIANO RAJOY EL HOTMAIL NOS US FUNCIONARÀ. AIXÒ VA EN SERIO.
-Hi havia una vegada que un home a Cincinatti que va rebre un avís semblant (pero que enlloc de Rajoy el missatge indicava "Bush"). No va fer cas. Va dir: "Jo no voto" i ademés no va reenviar el correu. Pocs mesos despres va tenir un accident d'avió quan anava a Nova york i es va matar.

Hi havia també un cop una noia jove que per culpa de no haver fet cas a un missatge que li venia del home spam (jo) no va conseguir mai aprovar en en la seva vida el carnet de conduir.

Hi havia una casa on una colla de 5amics molt bons que van rebre cada un un missatge perque votessin al candidat republicà del seu poble i tampoc van fer cas del correu excepte un. Sabeu que els hi va passar? dons que la casualitat (la mala sort) va fer que tots van ser acusats d'un crim que no havien comés i van morir a la cadira electrica.

Per últim (tot i que hi han molts més casos) Hi havia també una vegada un català molt conegut entre els seus que no va reenviar correctament el correu spam del seu mail i la mala sort va fer ..que un diari s'enterés d'un secret seu que tenia molt ben guardat i ara aquest home ja no es conseller en cap de la generalitat.

Vosaltres mateixos

en resum:
...Si no voteu a Rajoy US caurà el pel a tot@s
Mira també:
http://www.solobuenasnoticias.com
Sindicato Sindicat