Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
Jornades Llibertaries CNT a Ponent
29 feb 2004
Del 2 al 6 de març del 2004
Jornades llibertàries a Ponent
cartell_cnt.jpg
Us presentem les Jornades Llibertàries que, organitzades pel Sindicat d'Oficis Varis a Lleida de la CNT-AIT, es celebraran del dos al sis de març d'enguany.

Algun mal verí ens empeny sempre a no creure'ns les veritats oficials, pot ser és el mateix verí que aquestes destilen. Darrera de la veritat oficial trobem d'altres realitats que s'ens amaguen, i és que la informació és poder, poder per organitzar-se, per sanar-se, o per viure.

S'han de destapar moltes mentides, trencar molts murs per poder veure sense límits la realitat que ens envolta. Pocs murs trencarem en tan pocs dies, farem l'intent amb quatre d'ells.

Perdonareu si comencem per nosaltres mateixos. Ja fa més d'un any que la CNT es va reorganitzar, a alguna li agradarà més dir rejovenir, a la ciutat de la boira, i aquest dimarts parlarem de la CNT. I parlarem del seu patrimoni, amb testimonis directes de la lluita que porta aquesta organització per recuperar allò que l'exèrcit franquista li robà, o poder gaudir d'un espai dins del patrimoni que altres volen monopolitzar, aplicant al món sindical el mateix pensament únic contra el que diuen lluitar. Una lluita que queda exemplaritzada pel cas CES, en el que 105 militants i simpatitzants de la CNT estàn inculpats, o com el recent desallotjament a CNT-Ponent. Intervindran la CNT de Fraga, el Comité de Catalunya-Balears i, com no, CNT-Ponent.

I dimecres parlarem del govern, parlarem de la Democràcia, aquesta nova religió per la qual es tornen a fer cruades a l'Orient contra l'infidel Terrorista, ho hem pogut veure totes i tots, i encara hi continuen, a Irak, a Palestina, a ... . Però front a aquesta Democràcia burgesa, trobareu la democràcia obrera, és possible avui parlar d'anarquisme?.

Al dijous arribem cansats, massa feina, o potser massa poca feina. Si treballes, malament, si no, pitjor. Parlem del Treball, l'autèntic motor de la societat, un altre món requereix un altra societat i un altre concepte de treball, o podem prescindir del treball?, és possible una societat sense treball?, o potser no cal ni societat.

La ciència i el negoci, mala barreja fan, transgènics, armes i centrals nuclears, les indústries d'armament i farmacèutica, són bons exemples. I si els que ens parlen d'un altra visió de la SIDA són tan poc sospitosos com premis Nobel o reconeguts metges, haurem de parar atenció el divendres. Per què els mitjans de comunicació els silencien i censuren?.

Acabarem el divendres amb un concert a Lo Pati de les Moreres.

No os oblideu de dissabte a les 17 hores os hi esperem a la plaça S.Joan on farem una manifestació exigint s'ens reconegui el dret a gaudir del patrimoni sindical.




>>> XERRADES

DIMARTS 2-MARÇ
Amb el que Franco ens robà, la democràcia especula
Taula rodona sobre la situació del patrimoni sindical de la CNT.


DIMECRES 3-MARÇ
Democràcia Burgesa VS Democràcia Obrera
Ponent: Just Casas
Professor Titular de la UAB
Les classes oprimides tenen per la seva pròpia naturalesa formes d'organitzar-se que, malgrat molts, encara estàn vives.


DIJOUS 4-MARÇ
Por al Treball Por al no Treball
Les dues cares d'una mateixa moneda, treballar-no treballar és una més de les pors que patim diàriament.


DIVENDRES 5-MARÇ
I si el que t'han dit sobre la SIDA fos mentida?
Ponent: Alfredo Embid
de la Asociación de Mecidinas Complementarias
Al 1984, la sida quedà oficialment arxivat com una malaltia originada per un virus. Des de 1987, un número creixent de científics han nat acumulant dades que ens fan dubtar de la versió oficial de la etiologia de la sida.


TOTES LES XARRADES SERAN A LES 20 HORES A LA SALA D'ACTES DELS SERVEIS TERRITORIALS DE CULTURA, RAMBLA ARAGÓ 8 - LLEIDA




>>> CONCERT

DIVENDRES - 5-MARÇ - 22 HORES
a Lo Pati de les Moreres
amb:
ASTO PITUAK - Iruña
KUBO DE RUBRIK - Binèfar
MIL Y UNA VOCES - Castellserà



>>> MANIFESTACIÓ
DISSABTE - 6-MARÇ - 17 HORES
des de la Plaça S. Joan de Lleida
EXIGINT EL QUE ÉS NOSTRE





CNT-PONENT
AP. 847 / Codi Postal 25080 - Lleida
flponent ARROBA cnt.es

Comentaris

Re: Jornades Llibertaries CNT a Ponent
29 feb 2004
ops, un canvi d'última hora,


DIMECRES 3-MARÇ
Por al Treball, Por al no Treball

DIJOUS 4-MARÇ
Democràcia Burgesa VS Democràcia Obrera
Re: Jornades Llibertaries CNT a Ponent
29 feb 2004
hola,
algu podria donar mes informació de la asociació de medicines complementaries?

gracies
Sindicato Sindicat