Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anunci :: altres temes
Contra la impunitat dels polítics, torna Escons
26 feb 2004
Els polítics ens donen quasi diàriament algun motiu per no creure en cap d'ells. Per això, Escons Insubmisos torna a presentar-se a les eleccions.
Avui 26 de febrer, a les 24:00 començarà de nou la campanya electoral que per a molts ja fa setmanes sinó mesos que ha començat.
Escons Insubmisos es plantarà a mitjanit en punt al capdamunt de les Rambles, vora Canaletes, per seguir anunciant el seu programa contra la impunitat d'actuació dels polítics. És un bon moment per a tots aquells descreguts o per aquells que fan un vot de protesta (abstencionistes, vot en blanc o vot nul... o antics votants d'una opció concreta) ens coneguin i sapiguen que hi ha algú que defensa els seus drets, els nostres drets com a participants d'una democràcia.

Teniu més informació a la web www.esconsinsubmisos.org o trucant al 93 219 19 14.

Seguirem informant sobre actes electorals
Gràcies

Comentaris

Re: Contra la impunitat dels polítics, torna Escons
27 feb 2004
Els vostres missatges "insubmisos" són altament confusos.

Quina és la qüestió ? Creure o no creure en els politics ?.

En tot cas serà creure o no creure en el sistema politic dins el qual actuen aquests politics. No pot ser possible que el sistema sigui acceptable però, mira tú quina mala sort, l'únic que falla són "aquests politics", en concret "tots".

Si en un sistema fallen totes les peces principals, sempre, potser no és només culpra de les peces, potser és el sistema mateix el que està podrit.

Així i tot, dos puntualitzacions : no tots els politics es poden posar dins el mateix sac; en concret, a Catalunya, n'hi ha que -amb totes les seves limitacions- se l'han jugat, han esvelotat el galliner, posen en qüestió (parcialment, només parcialment) el sistema, ...i dimiteixen.

L'altra puntualització és que per podrit que sigui el sistema, ara mateix l'abstencionisme o el vot en blanc és la millor opció per la victòria d'un PP cada cop més obertament feixista.

Així que no m'espereu als vostres actes. Tinc coses millor que fer que posar-li una alfombra de plata al Sr. Rajoy perqué vingui a matxacar-me.
Re: Contra la impunitat dels polítics, torna Escons
28 feb 2004
I que vols?

Que ens quedem amb els partits de sempre, esperant les promeses de sempre, si fallen totes les peces és que el sistema està espatllat, oi? doncs llavors a qui pretens que votem de tots aquests espatllats.

Almenys aquests acompliran la seva única promesa, que deixaran buit l'escó en cas de sortir. No sortirà, segur, ni ells ni molts patidets semblants, però ja parleu com els "demòcrates" que no els hi agrada que surtin més partits que puguin qüestionar el seu txollo corrupte.

Endavant escons, endavant UADEP, i Ciutadans en Blanc, aviam si us ajunteu alguna vegada. Votar-los a ells és fer abstenció activa.
Sindicat