Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
PROU AGRESSIONS FEIXISTES I REPRESSIÓ POLICIAL (CUP Sabadell)
26 feb 2004
Davant les darreres agressions feixistes ocorregudes a Sabadell, la detenció de sis joves de la ciutat el passat 23 de febrer i la criminalització mediàtica dels moviments socials i de l’esquerra independentista, ens veiem en l’obligació de:
DSC00181.JPG
1. Denunciar lâactuació violenta de les bandes feixistes (espanyolistes) que ja fa anys temps que actuen amb la més absoluta impunitat a Sabadell. I, també, la passivitat de les institucions públiques responsables en lâeradicació dâaquesta xacra feixista i la protecció i foment que sâha donat a aquesta ideologia entre la joventut més âdesclassadaâ? per part dels centres de poder estatals.

2. Lamentar el comportament de lâequip de govern de lâAjuntament de Sabadell que, com recull La Vanguardia, ha pressionat els jutjats perquè els sis joves detinguts estiguessin més temps de lâestrictament necessari a la comissaria, en comptes de procurar pel seu benestar i la presumpció dâinnocència.

3. Denunciar lâactuació de la Brigada dâInformació de la Policia Nacional en la detenció de sis joves de Sabadell, convertint els agredits per la violència feixista en agressors. I, també, la coincidència de les actuacions de lâequip de govern de lâAjuntament i la delegació del govern espanyol a Catalunya en la repressió de les persones que des del teixit associatiu i els moviments socials intenten bastir una alternativa de ciutat.

4. Exigir la retirada de tots els càrrecs contra els joves detinguts i la reparació dels perjudicis provocats per lâarbitrarietat de lâactuació policial. Ens solidaritzem amb els detinguts, les seves famílies i demanem la participació de la ciutadania de Sabadell en els actes i mobilitzacions que es convoquin.

5. Exigir la dimissió immediata de la delegada del govern espanyol a Catalunya, Susana Bouis, que amb les seves actuacions manté la connivència amb la violència feixista, i que es desemmascarin tots els elements feixistes i els seus inductors que viuen entre nosaltres.

6. Denunciar la campanya de linxament mediàtic contra els moviments socials i lâesquerra independentista de Sabadell que sâestà duent a terme ens els darrers dies en els diversos mitjans de comunicació local, protagonitzada per periodistes sense escrúpols i per polítics llepaculs i vividors, que té com a finalitat preparar el terreny per a la repressió policial que sâha dut a terme aquesta setmana i desviar lâatenció i la lògica preocupació de la societat civil per la creixent violència feixista (emparada per les forces dâocupació i la intel·lectualitat espanyolista) cap a una inexistent âviolència juvenilâ?. Aquests elements indesitjables són els únics realment interessats en el que ells mateixos anomenen âbatasunitzacióâ? de Sabadell.

Comunicat de Premsa
Sabadell, 24 de febrer del 2004
Candidatura dâUnitat Popular de Sabadell

************************************

La CUP de Terrassa Valora els fets ocorreguts a Sabadell

Durant aquest cap de setmana, sâhan produït divereses agressions feixistes a Sabadell. La premsa ha destacat les de divendres a un avi al C/Sant Cugat i una altra a un jove
al C/ Unió. El dissabte, quatre joves van ser apallissats també per grups neonazis al centre de la ciutat.
Darrerament estem veient una escalada dâagressions dâaquest caire a tota la comarca (Castellar, Terrassa, Sabadell...), sense que la inútil casta política vallesana faci res per a aturar-ho. Amb la gravíssima situació que tingué lloc el setembre a Castellar, la classe política ja aleshores
sâhauria dâhaver plantat i exigit dimissions i depurar els cossos policíacs, vista la demostrada col.laboració que va tenir-hi la Guàrdia Civil amb els neonazis atacants. En aquell moment només es van fer condemnes estèrils i genèriques, defugint el fet clar que aquests grups estan organitzats a la comarca.Aquest cop, a Sabadell, després de lâintent fracassat de
criminalització de lâesquerra independentista amb el cas âBembaâ°, el batlle de la ciutat, el Sr. Bustos, torna a intentar criminalitzar lâindependentisme, servint-se del cos de la âPolicia Nacoinalâ° i del âDiari de Sabadellâ°. Enlloc de perseguir els neonazis, sâha detingut 6 joves catalans de forma totalment irregular, i sâha aprofitat per a intentar criminalitzar tot el teixit associatiu dissident de la ciutat. Els 6 joves han estat detinguts sense presentar cap ordre judicial, sense informar de lâacusació als familiars i han passat la nit a comissaria.

Valorem que, dâuna banda, sâestà trivialitzant la violència feixista, i de lâaltra, sâestà criminalitzant lâindependentisme. Davant dâaixò, des de la CUP afirmem:

Democràcia? No, continuació del franquisme.
Mira també:
http://www.llibertat.com/cup

Comentaris

Re: PROU AGRESSIONS FEIXISTES I REPRESSIÓ POLICIAL (CUP Sabadell)
26 feb 2004
dejad de copiar y pegar panda de nenas, q como va ***** familiar de nuestro querido concejal de CIU pere oviols?, y su ama de la mansion q tiene, esta regularmente contratada?, ahi vuestro socialismo de papa de centro esta podrido, a ver cuando vais a un barrio obrero, pero eso si escoltados por la poli.
Re: PROU AGRESSIONS FEIXISTES I REPRESSIÓ POLICIAL (CUP Sabadell)
26 feb 2004
Et dius observador? Quina broma, no?
Estàs parlant de qui entrarà en barri obrer, no? Saps que la CUP de Sabadell és de les que té una base social més obrera de totes. De fet, totes les CUP tenen una base obrera i d'espectre popular. Si vols intentar negar això, amb insults, no ho aconseguiràs.
La poli dubto que escolti a ningú per entrar en un barri. Això no passa ni a les pelis, per tant deus estar molt mal informat o vols desinformar.

En un altre sentit, et voldria dir que com a internacionalista que sóc em fa mal l'ànima quan la gent escriu amb tantes manques d'ortografia encara que sigui una llengua forània. Per tant, caldria que sabessis que existeixen signes de puntuació i les normes de llur utilització. Per exemple, les comes són necessàries per marcar els temps d'una oració i mantenir el seu ritme, per tal d'afavorir que s'entengui. El teu exabrupte no s'entén.

Tercer, a mi què carai m'importa el que faci el pare de no sé qui? En tot cas, si aquesta informació fos certa, qui hagi de queixar-se ja ho farà on hagi de fer-ho i no per internet. Si fas servir aquesta via, una de dos, o bé ets poli, o bé, ets un/a provocador/a (aquest últim més encertat que el nom "d'observador").
Re: PROU AGRESSIONS FEIXISTES I REPRESSIÓ POLICIAL (CUP Sabadell)
27 feb 2004
yo estaba en el warlock, soy heavy, y vi como 50 niñatos (realmente es que lo eran), fueron a pegar a 4 personas, una con pinta de skin, y las otras normales. Los 4 cuando se enteraron de que habian 50 que les querían currar, y salieron a fuera para que no se rompiera nada del bar. Y los 4 se dieron de ostias con la multitud hasta que la multitud se disolvió. Según el diario de Sabadell, 4 de los atacantes acabaron en el hospital, y 4 de los del MSR más uno que estaba por los alrededores. Después vino la poli preguntó a los vecinos del Bar, y a los dos del MSR q quedaban, y decidieron denunciar. Osea que no mintais porqùé es lo que pasó, si ahora teneis miedo de la policia o que os enganchen 1 contra uno (o ellos tres veces menos), porque 50 para pegarle a 4 es de autentico gallina(y encima tirando botellas para no hacercarse a ellos a ver si nos van a hacer pupa). Os falta mucho por mejorar para que os crea alguien. El llong ese es familiar del de ciu, lo conozco porque vivo en el centro, y es uno de los detenidos, con su primo (va de punky),los dos socialistas independentistas de chalet y chacha que lo limpia.

10
Re: PROU AGRESSIONS FEIXISTES I REPRESSIÓ POLICIAL (CUP Sabadell)
27 feb 2004
Salut!

observador, jo també sóc heavy, quina coincidència.

Deixa'm que et digui un parell o tres de coses (de heavy a heavy):

a) el teu llenguatge sexista està caducat i és mal vist (amb bon criteri) en aquests fòrums; b) la resta del llenguatge podria ser més acurat si realment pretens que se't comprengui (la qual cosa, políticament, ja és complicat d'aconseguir); c) d'això de 50 contra 4 jo en dic exercici de la democràcia, jo no sóc de Sabadell, però no tindria ABSOLUTAMENT CAP ESCRÚPOL a fer el què convingués amb una trepa de neonazis. I tu, què vas fer?

T'ho vas quedar mirant? Què heavy, no?
Sindicat