Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: educació i societat
L’independentisme conflueix a les eleccions universitàries
25 feb 2004
La Coordinadora d'Estudiants dels Països Catalans (CEPC) i l'Alternativa Estel (AE) concorreran junts a les properes eleccions que tindran lloc a mitjan d'aquest mes de març al claustre de les universitats de Barcelona, Autònoma de Barcelona i Pompeu Fabra. Les dues associacions d'estudiants de l'esquerra independentista reprenen així la unitat estratègica davant una comtessa que ha de definir la composició dels màxims òrgans de govern d'aquests centres públics. Un ensenyament en català, públic, gratuït, igualitari, científic i de qualitat són alguns dels eixos programàtics que comparteixen i defensaran de cara a aquesta cita.

Algú que en sàpiga més detalls que ens ho expliqui siusplau
tribunacatalana.org

Comentaris

Re: L’independentisme conflueix a les eleccions universitàries
26 feb 2004
aquesta notícia és parcialment certa, doncs les llistes conjuntes es presenten a la UPF i a la UB, però no a la UAB on cap dels dos sindicats d'estudiants independentistes i revolucionaris presenten llistes a les eleccions en benefici de les assemblees de facultat.
Re: L’independentisme conflueix a les eleccions universitàries
26 feb 2004
Les assemblees són el mitjà més vàlid per la lluita estudiantil i en qualsevol sector. Si aquesta notícia de que a l'UAB no es presenten en respecte a l'assemblearisme encara existent és certa (l'únic moviment assembleari que es manté viu després de desapareixer a la resta d'universitats i moltes facultats de l'UAB), felicito sincerament a AE i CEI per entendre la potencialitat d'aquesta eina. Tenim moltes experiències darrera que ens demostren com molts sindicats d'estudiants han desbancat l'assemblea per posar-se ells, és la història de la lluita estudiantil en les darreres dècades.

Tanmateix, no a totes les facultats hi ha les assemblees com a màxim organ representatiu dels estudiants, que es farà allà on no hi ha, construir-les o es presentaran com a sindicats d'estudiants?
Sindicato Sindicat