Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
L’Hamsa ja té data de desallotjament
25 feb 2004
L’HAMSA JA TÉ DATA DE DESALLOTJAMENT
HA ARRIBAT EL MOMENT DE DEFENSAR-LA
El passat dimecres, 4 de febrer, va arribar-nos finalment una notificació del jutjat 39 del civil de Barcelona, en la que, a petició de la immobiliària Cabrero Dos, S.L., se’ns comunica que tenim un plaç d’1 mes per marxar voluntàriament de l’edifici que okupem des de fa gairebé 8 anys; en cas de que no ho fem, fixa el dilluns 29 de març, a partir de les 9.30, com a data de llançament per un desallotjament forçós sense possibilitat de demanar cap altre pròrroga legal.

Tenim, doncs, un mes i mig per treure al carrer el nostre absolut rebuig a aquesta nova agressió cap als espais alliberats col·lectius; hem d’aconseguir difondre a tot arreu que pretenen fer desaparèixer l’Hamsa, centre social que en els seus 8 anys d’existència ha donat cabuda a bona part dels col·lectius antagonistes que funcionen arreu de Catalunya. Necessitem de tota la solidaritat i complicitat de persones i grups que aposten per la transformació social per tal de trascendir el fet d’un desallotjament més i visibilitzar el seu rerefons real: l’agressió constant cap a l’acció política fora dels canals institucionals i la retallada contínua de llibertats cap a qui no encaixa o no vol encaixar en aquesta democràcia autoritària de mercat.

Per a tot això, ens cal que ho doneu a conèixer a tot arreu (a colegues, universitats, instituts, feina, actes públics...), que difoneu tot el material que des de fa ja dos mesos provem de fer arrivar a quants més llocs millor (dossiers, octavetes, cartells,...que podeu trobar passant-vos per l’Hamsa o per altres centres socials i ateneus així com a www.csoa-hamsa.tk, que agiteu els vostres barris i pobles amb pintades, pancartes,..., que penseu accions solidàries que ens visibilitzin al carrer i, sobretot, que estigueu atents i atentes a totes les convocatòries que vagin sortint en defensa i solidaritat amb l’Hamsa.
Des de fa un mes, ens concentrem tots els divendres davant del Districte de Sants a les 19.30 (C/ Creu Coberta davant del metro Hostafrancs).
Alhora, convoquem pel dissabte 27 de març, a concretar lloc i hora, a una manifestació en defensa de l’Hamsa i dels espais alliberats, i a una concentració contra el desallotjament el dilluns 29 de març davant del centre social okupat (C/Miquel Bleach,17 (Hostafrancs)).

També podeu fer arribar el vostre rebuig a l’Ajuntament, a jutjats i a la immobiliària telefonant o enviant faxos als següents nombres: Immobiliària Cabrero Dos,S.L.: tlf. 932064300, fax 932064303; Districte Sants-Montjuïc: tlf. 934027000, fax 932916303; Jutjat nº39 Civil: tlf. 932304586, fax 932304654 (a l’atenció d’Antonio Gómez Canal (jutge)).

Per últim, recordar-vos que el centre social segueix funcionant amb normalitat i que convidem als col·lectius a utilitzar-lo i a programar-hi activitats durant tot aquest temps d’entrada a la primavera; i també que us sapigueu convidats al fastuós 8è. aniversari d’okupació que celebrarem amb gran pompa i boato entre el 18 i el 23 de març (contra la agresió, rebel·lia i cotilló).

Una abraçada des d’Hostafrancs.
Sindicato Sindicat