Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Espanya2000 anirá al mitin d'ERPV al palau de congressos
25 feb 2004
Espanya2000 anirá al mitin d'ERPV al palau de congressos
http://www.espana2000.org/prensa/cronica-23-2-04.htm

Aquesta vegada, sabrem respondre al feixisme més reaccionari, on ens quedarem aturats i esperarem a q cancel´len l'acte?com les últimes voltes.

Comentaris

Re: Espanya2000 anirá al mitin d'ERPV al palau de congressos
25 feb 2004
Els feixistes d'Espanya2000 i altres grups feixistes com el gav i algun mes tenen planejat assistir al míting que donara Carod Rovira aquest 28 de Febrer a València.

Segun diuen duguessin camaras per a filmar a tots els assistents i des del seu fòrum es pot llegir que amenacen als vehiculos particulars dels quals vagin a anar aquest míting per a donar suport a Carod.

Tambe sembla ser que els "yomus" grup ultra nazi del València tambe té pensat assistir.

Els quals vagin que prenguin les maximas precaucions intentar no anar en vehiculos particulars o deixar-los prou lluny perquè ningu nazi te'l destrossi o prengui la matricula.

No anar sols ajuntar-vos molts no menys de 8 persones per a protegir-vos mútuament centenars de nazis estaran rondant les cercanies del palau de kongresos a partir de les 19:00 segun diuen en el seu fòrum i grups de nazis descontrolados poden aprofitar per a agredir a militants antifeixistes abans o despres del míting.

Dur-vos una mica per a tapar-vos la cara perquè no us puguin filmar amb camaras de video o fer-vos fotos.

I quan acabi el míting qui no tingui planejat anar-se a rebentar nazis que surtin de alli perquè aquest dia tot sembla indicar que sera una batalla campal entre les 2 parts.

Tota les precaucions que puguem prendre són poques als quals vagin sort i deixar el nom del antifascismo molt alt partint el cap a algun d'aquests nazis caps rapads perquè és molt probable que aquest dia hagi enfrontaments.

Que aquesta informacio es divulgui tot el possible no vagi a ser que algu antifeixiste no sàpiga que els porcs van a asisir i vagi alli sols o sense estar preparats i aquests grups de nazis els puguin agredir.

Mes a mes corre la remor que la pasma hara els ulls grossos si passa alguna cosa, estar-vos al lloro.
Re: Espanya2000 anirá al mitin d'ERPV al palau de congressos
25 feb 2004
tinc un amic que coneix gent(ola) de ex-panya 2000 i diuen alegrement que la mitjana par de la seva afiliació pertanyen a la bofia.
Aneu a espai,no es pot esperar res de bo de la poli perque en valencia estan amb ells
Re: Espanya2000 anirá al mitin d'ERPV al palau de congressos
25 feb 2004
Jo no penso que n'hi hagi per tan!!Amb els mitjans de comunicació, la policia, diputats del parlament, càmeres i els 4 gats que seràn (Màxim màxim 200 persones)estic segur que de violencia no n'hi haurà. Al palau de congressos s'esperen unes 1500 persones d'ERC. L'únic que volen és fer-se publicitat, i la publicitat la faràn a ERC, i més ara que han adoptat el discurs victimista.

Els mitjans de comunicació parlaran de grups d'ultra dreta xenofobs sense mencionar el nom del partit convocant, i més ara de cara a les eleccions, lo que per ells serà una pèrdua de temps.

Ells estàn molt emocionats pel que sembla (o aquesta imatge intenten donar per animar els seus simpatitzants), però un cop allà, es trobaràn que segueixen sent tan poca gent com sempre!! (recordem tots els "grupos de apollo" que deien que anirien a les manifestacions de Castelló, València o al concert de Berri Txarrak, i després quants eren? Un Coix passejant els gossets i les seves prostitutes obligades a acompanyar-los!!

D'això no s'en diu ridicul?
Re: Espanya2000 anirá al mitin d'ERPV al palau de congressos
26 feb 2004
Estic d'acord, són maxim 200.... al forum de la seua pagina web. Pero alli no passaran d'uns 50.

Maullot o és un creti d'ells q gasta una nova tecnica per acollonar a la gent i q no vaja o, sinzerament, estas molt errat.

Endavant contra el feixisme! Ni a Valencia ni a Sabadell ni enlloc!
Re: Espanya2000 anirá al mitin d'ERPV al palau de congressos
26 feb 2004
Sembla que als babaus d'España2OOO s'han afegit intelectuals de molta anomenada al seu intent de reventar l'acte d'en Toni Cucarella i d'en Carod-Rovira a València... s'afegiràn un grupet dirigit pel Vidal-Quadras.

És sorprèn algú de que aquests feixistes acabin juntets intentant reventar un acte de l'esquerra independentista valenciana aprofitant les mentides escampades per alguns mitjans de (des)informació?

Són exactament el mateix. El mateix nacionalisme espanyol de sempre; excloent, xenòfob i totalitari. Per cert, segur que el Vidal-Quadras que s'ajunta amb la púrria feixista d'España 2000 ha estat un dels signants d'aquest panflet de la secta de l'UCE sobre la "unidadespaña".
Re: Espania2000 i PP, són el mateix.
26 feb 2004
El grup CCC va convocar ahir una concentració de protesta davant del Palau de Congressos de València, on ERC celebrarà dissabte un míting amb la participació de Josep-Lluís Carod-Rovira. S'afegiràn a la plataforma ultra España 2000, que també ha anunciat que hi pensa assistir per boicotejar-lo.

Aquest grup, impulsat per l'exlíder del PP català Alejo Vidal-Quadras, pensa concentrar-se amb España2000 amb el lema "ETA asesina. Carod, gobierno tripartito responsable" imitant literalment l'estil de les campanyes de certs grups afins al nacionalisme espanyol a Euskadi.
Re: Espanya2000 anirá al mitin d'ERPV al palau de congressos
26 feb 2004
El Vidal-Quadras va anar-se a viure a Madrid, on fa veure que treballa d'alt càrrec del PP, dient que no pot suportar el nacionalisme. Deu ser per aixó que es manifesta amb un grupet feixista que es fa dir España2000...
Sindicato Sindicat