Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: mitjans i manipulació
10.000 dolars a qui ensenyi una foto de Bush fent el Servei militar
25 feb 2004
La polèmica sobre el servei militar del president George W. Bush ha difuminat la barrera entre la realitat i la ficció: una tira còmica ofereix 10.000 dòlars dels autèntics a qui corrobori la versió de la Casa Blanca. Els diners sortiran de la butxaca del dibuixant.
El responsable de la idea és Gary Trudeau, el pare de la tira còmica Doonesbury, popular sàtira de la vida política i social dels EUA que es publica diàriament a milers de diaris del país i a l'estranger des de fa 34 anys.

Trudeau ha ofert una recompensa de 10.000 dòlars a qui doni un testimoni verídic que, com assegura la Casa Blanca, el president dels EUA es va incorporar de veritat per complir part del seu servei militar a la Guàrdia Aèria Nacional d'Alabama entre els anys 1972 i 1973.

Bush ha estat víctima d'atacs de l'oposició demòcrata, que assegura que no hi ha proves que demostrin de manera fefaent que el president va complir les seves obligacions militars.
Mira també:
http://www.elperiodico.com/default.asp?idpublicacio_PK=6&idioma=CAT&idnoticia_PK=101119&idseccio_PK=174&h=

Comentaris

Re: 10.000 dolars a qui ensenyi una foto de Bush fent el Servei militar
25 feb 2004
bush fent la mili, jajaja
però si tothom sap qe es va escaqejar GRACIES Al PAPA bUSH!!
Re: 10.000 dolars a qui ensenyi una foto de Bush fent el Servei militar
25 feb 2004
A mi el debate este de que hay que sacar a Bush porque no ha hecho la mili me parece una mierda. ¡Están locos estos americanos! ¿Para ser presidente tienen que haber participado en la masacre de Vietnam? ¿van a elegir al democrata Kerry porqué es un heroe (asesino cruel) de guerra?

Si gana Kerry ¿creeis que cambiará en algo el dominio total sobre la política que tiene el complejo militar-industrial norteamericano?

¡¡¡Están locos estos romanos!!
Re: 10.000 dolars a qui ensenyi una foto de Bush fent el Servei militar
25 feb 2004
Allà parlen sobre qui dels candidats és més bon soldat i va matar més enemics, aquí sobre qui és més espanyol i qui més terrorista. Serà que en els dos estats no hi ha coses més importants i definitories? Les coses que realment importen no es tracten mai, ni aquí ni a Lima. Les cortines de fum i quan més ridicules millor són tàctiques que tots els partits polítics usen, el que preocupa és arribar a aquest grau d'atontament, superficialitat, trivialització i bobaliconeria en la política en general. Estem exportant el millor de nordamerica, la seva estupidessa.

Aquí també tenim una dictadura de partit únic amb dos cares, alla es diuen democrates i republicans, quan no són ni una cosa ni l'altra, aquí socialistes i populars, sense tampoc ser-ho. Tot consisteix en el torn pacífic del s.XIX i principis del XX entre liberals i conservadors. Ara manes tu, ara mano jo, ara tu guanyes diners d'aquí uns anyets ja els tornaré a guanyar jo. Oligarquies que es tornen al poder vigilats sempre pels veritables amos a l'ombra, els interesos econòmics de les multinacionals i els seus negocis.

Fastic de memocracia.
Re: 10.000 dolars a qui ensenyi una foto de Bush fent el Servei militar
25 feb 2004
Mierda de "corpcracy", Mierda de "complejo militar-industrial", Mierda de capitalismo...lo peor es que su sistema de mierda lo están convirtiendo en el único utilizando la fuerza débil (OMC, BM, grupos de presión, transnacionales, escritores catetos como Vargas Llosa) o con la fuerza militar (Cuba, Guatemala, Afganistan, Irak, Nicaragua...)

Si esto sigue así tendremos McSanidad, McEscuelas y McTransportes en pocos años...
Sindicat Terrassa