Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme : educació i societat : sanitat : laboral : pobles i cultures vs poder i estats
MAYDAY004 BARCELONA: convocatoria de asamblea
24 feb 2004
se convoca una asamblea abierta a todos los sujetos de barcelona, con vistas a construir colectivamente el mayday004 de barcelona, un marco de acción colectiva sobre/contra la precariedad social, coordinado con otras luchas europeas de precari@s contra la precariedad

como se decía antiguamente: ¡lee y difunde! ;DD
Convocatòria assemblea MayDay Barcelona 2004

6 de març
17:00h

Miles de Viviendas
c/Sardenya 43. Metro L-1 Marina

Per tal dâimpulsar lâorganització del MayDay a Barcelona (1 de maig 2004) es convoca a tots els col·lectius i persones interessades en el tema a una assemblea oberta el dia 6 de març en la qual sâestableixin els eixos de treball i les dinàmiques dels propers dos mesos.

Els objectius que es proposen per a la convocatòria dâun MayDay a Barcelona són els següents:

1)Visibilitzar la problemàtica de la precarització social, en tant que lògica que no només afecta lâàmbit laboral sinó que travessa i reconstitueix totes les àrees de la vida: habitatge, renda, territori, consum, afecte, salut, coneixement... Construir un imaginari que inciti a la rebel·lió de tots els subjectes afectats per la precarització.

2)Crear a la pràctica un moment on recombinar diferents espais polítics que ja fa un temps que sâestan reconeixent. Fomentar que les silenciades lluites socials de base de la ciutat (especulació, immigració,...) trobin la seva pròpia expressió en lâespai MayDay.

3)Obrir un espai al carrer on trobar-nos tots els subjectes socials precaritzats, des de la singularitat de cadascú però amb un de comú que és la precarització.

4)Reforçar i dinamitzar les experiències locals de lluita contra la precarització.

5)Emmarcar el procés de treball per a la preparació del MayDay en el context de la Barcelona 2004 per fer també una crítica a les polítiques reals de precarització i repressió de la ciutat que promou lâesdeveniment Fòrum 2004.

6)Traçar estratègies comuns amb el MayDay milanès i italià, així com amb els âintermitents de lâespectàcleâ? en lluita de la indústria cultural francesa. Junts volem expropiar lâ1 de Maig per que deixi de ser aquella apologia de la subjecció nostàlgica a lâesgotada cultura del treball,
transformant-lo en lâespai polític y simbólic del precariat europeu
plural, antagonista y rebel.

Comentaris

Re: MAYDAY004 BARCELONA: convocatoria de asamblea
25 feb 2004
tambien estais todos invitados a Dublin
para celebrar Reclaim Mayday 2004 cuando
los 10 nuevos estados del union Europa van a convertirse en â¬uropapa.
http://www.geocities.com/eufortress/
(Acitivistas de la red âDublin Grassrootsâ? anuncian el día europeo de accion en Dublin el Sábado, 1o de Mayo, día principal de un fin de semana de accion desde el Viernes 30 de Abril al Lunes 3 de Mayo. Estos días de accion se centrarán en los símbolos de todo lo que va mal en la Union Europea al momento: militarismo, neoliberalismo, Fortaleza Europea y el estado policial europeo. Estamos invitando a la gente de todo Europa, y el mundo, a unirse a nosotros en Dublin el 1o de Mayo para mostrar a nuestros âlíderesâ? que se agenda para la integracion Europea, conducide par la riqueza y el poder, econtrará resistencia. Tambien usaremos los días de accion para destacar asuntos locales y campanas que estan vinculados con los problemas generales de globalizacion y de Europa)
Re: MAYDAY004 BARCELONA: convocatoria de asamblea
25 feb 2004
ep!!! estaría bueno que enviases comentarios y te suscribieses a la lista mayday bcn - yo ya voy a reenviar este post tuyo - maydaybcn ARROBA moviments.net

gracias compa, ánimo!, a ver si entre tod@s montamos un euro mayday rebelde de antología! ;DD
Sindicato Sindicat