Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: ecologia
nous actes en defensa de l´ebre
24 feb 2004
La PDE convoca nous actes en contra l'inici de les obres del PHN


Dilluns, 23 de Febrer de 2004 a les 0:41
Informa: Joan Medi Ambient

En la setena Assamblea de la Plataforma en Defensa de l'Ebre (PDE) que es va celebrar a Tortosa (Montsià) el cap de setmana, es va acordar una sèrie d'actes de 'resistència cívica' en contra les prospreccions, expropiacions i sobretot, per l'inici de les obres del PHN, les quals van acusar d'ésser una jugada púrament electoralista.

Entre els diferents actes previstos, hi ha una concentració el proper 3 de març a Madrid davant el Ministeri espanyol de Medi Ambient. Pel proper dimecres 25 de febrer ja han convocat una trobada davant de l'Ajuntament de Vinarós, per protestar per la visita que l'endemà té prevista la ministra espanyola de medi ambient, Elvira Rodríguez.

D'altra banda, la PDE s'implicarà en una campanya de donació de sang per diferents poblacions de les Terres de l'Ebre, 'com a mostra de solidaritat i per reafirmar que primer donarem la sang que l'aigua', tal i com va indicar el portaveu de l'associació.

Comentaris

que no avanzen
24 feb 2004
Tienen la justicia cogida por los ovarios, el poder mediatico en el bolsillo, el dinero del pueblo tambien lo tienen. Crean imbeciles y ademas votantes.
Pero nosotras tenemos la calle y si no avanzan las obras porque los vecinos paran las maquinas, por una accion directa, por lo que sea,...las obras no se haran nunca.
No os confieis y cuando tengais la oportunidad pararles los pies. Aupa!!
Sindicato Sindicat