Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Duran i Lleida: "l'Espanya del PP és un colador"
23 feb 2004
En aquest sentit, Duran ha recordat que “en matèria d’immigració no n'hi ha prou amb aprovar lleis. Avui l’Espanya del PP és un colador, l’Espanya del PP no compleix les lleis sobre immigració.
El secretari general de la federació i candidat de CiU al Congrés dels Diputats, Josep A. Duran i Lleida, ha presentat a Barcelona les propostes de CiU en matèria dâimmigració. Duran ha assegurat que âuna de les propostes seria que Catalunya té dret a tenir una política pròpia dâimmigració. I difícilment podrem tenir una política pròpia dâimmigració si no es pot (com passa ara gràcies a la llei dâestrangeria) intervenir en lâorigenâ?.
En aquest sentit, Duran ha recordat que âen matèria dâimmigració no n'hi ha prou amb aprovar lleis. Avui lâEspanya del PP és un colador, lâEspanya del PP no compleix les lleis sobre immigració.

El candidat de CiU ha destacat que âsom conscients que a Catalunya no hi cap tothom, i a partir dâaquesta consciència entenem que cal vetllar i cal que sigui un dels propòsits del grup parlamentari al Congrés dels Diputats, perquè es compleixin les lleis. Perquè si no controlem lâingrés no serem capaços de donar les respostes de política social i de garantir la convivència necessàriaâ?, i ha afegit que âhem de vetllar pel rigorós compliment de les lleis. Al parlar del rigorós compliment de les lleis també sâha de lluitar contra totes aquelles màfies que avui trafiquen amb personesâ?.

Dâaltra banda, el dirigent de la federació ha assegurat que âdes de CiU defensem que la política dâimmigració acabi sent una política europea. Europa no podrà donar una resposta a la immigració si la resposta ha de ser Estat per Estat".

Duran també ha proposat que âhem de tenir una política de cooperació. Ens proposem en els propers anys accentuar tot allò que sigui la cooperació especialment al Magrib, a lâÃfrica Subsahariana i a Sud-Amèricaâ?.


Reivindiquem la capacitat dâintervenir en matèria dâimmigració a través del nou Estatut

Duran també ha destacat que âquan nosaltres reivindiquem per a Catalunya la capacitat dâintervenir en matèria dâimmigració, ho fem a través dels mecanismes que comporti la legislació ordinària. Ho farem també a través dels plantejaments que proposarem amb el nou Estatut".

Duran ha afirmat que âcal recordar que la població estrangera en els últims sis anys sâha triplicat, i per tant a Catalunya, en aquests moments, hi ha unes 328.000 persones que representa el 25% de la població immigrant que hi ha al conjunt de lâEstat. Tot i que, Catalunya en el conjunt de lâEstat representa el 15% de la poblacióâ?.

23-02-2004
Mira també:
http://bd.convergencia.org/info/cdc/portada.amplia?p_id=0&p_idNot=25685

Comentaris

Re: Duran i Lleida:
23 feb 2004
Duran y Lérida: un regionalista de derechas como cualquier otro. Como la UPN en Nafarroa.
Re: Duran i Lleida:
23 feb 2004
i aquests de convergència" , que ells es diuen la moderació entre les batalles a Madrid, del PP i del PSoE, ara surten amb això. Duran i Lleida, la llei d´estrangeria per la policia
Re: Duran i Lleida:
24 feb 2004
la llei d'estrangeria per en Duran i tota la seva colla de miserables xupopteros del poder.

Reaccionario-regionalistes de merda ! Aneu a cagar a la via !

Visca Catalunya lliure d'Espanya i de gentussa !
Re: Duran i Lleida:
24 feb 2004
diu qe s'ha de fer 1 rigurós compliment de les lleis?¿?¿!!
doncs quasi tots el politics a la "garjola" (pressó) per corrupció!! siguin del pp de ciu sigui qi sigui, qi esta al poder es corrupte!!!
Sindicat Terrassa