Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: ecologia
el canvi climàtic és una amenaça més greu que no pas el terrorisme
23 feb 2004
El canvi climàtic és una amenaça més greu que no pas el terrorisme, segons un informe del Pentàgon censurat.
Segons un informe secret del Pentàgon, censurat per 'alts responsables militars', però publicat per The Observer, els canvis climàtics podrien desencadenar una catàstrofe planetària, ço que en fa una amenaça més greu que no pas el terrorisme. L'informe prediu canvis climàtics brutals, que podrien portar el planeta arran de l'anarquia i la guerra nuclear per manca d'aliments, aigua i fonts d'energia. La situació s'anuncia crítica: l'any 2007, els Països Baixos podrien tenir submergida una part, capital inclosa; l'any 2020 grans ciutats europees podrien ser sota les aigües i el Regne Unit tenir un clima semblant al de la Sibèria. Segons The Observer, el canvi climàtic podria centrar el debat de les pròximes presidencials nord-americanes, per més que el president Bush sempre sostingui que no té base científica. Tan bon punt ha tingut esment de l'informe, Greenpeace ha fet una crida a les institucions internacionals perquè tinguin en compte 'l'alerta vermella' del canvi climàtic.
Mira també:
http://www.greenpeace.org/international_en/news/details?item_id=415878

Comentaris

l'informe
23 feb 2004
es pot trobar aquí:

http://observer.guardian.co.uk/international/story/0,6903,1153513,00.htm
Re: el canvi climàtic és una amenaça més greu que no pas el terrorisme
23 feb 2004
Si el planeta entra en anarquia doncs de puta mare. Pero si vols dir que el planeta seria un caos, crec que hauries de fer servir un sinonim correcte.
Re: el canvi climàtic és una amenaça més greu que no pas el terrorisme
23 feb 2004
¡¡Oles!! estos yankis se empiezan a dar cuenta! ¡ya era hora!...lastima que exxon, shell, mobil y el resto de compañias petroliferas machaquen con sus grupos de presión.

Lástima que buena parte del gobierno de EEUU sean antiguos empresarios del petroleo (después de las empresas de armamento) como Condoleza Rice que tenía un petrolero a su nombre, o Bush y su empresa arbusto...Lástima que el terrorismo que ataca a EEUU surge y se retroalimenta del problema energético. ¡Qué penita más grande!...¡porqué el informe se va rapidito a la papelera! ...para esta peña no hay problema...van a seguir hasta que llegue el caos...y volver a sacar tajada.

Agur terroristasecológicostoos!!
Re: el canvi climàtic és una amenaça més greu que no pas el terrorisme
24 feb 2004
todos los países son terroristas ecológicos!!
y nosotros tambien!!
Re: el canvi climàtic és una amenaça més greu que no pas el terrorisme
23 nov 2004
jo tambè se que es un gran perill, però necesitaria mes informacio.Gracies
Sindicat Terrassa