Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder : immigració : especulació i okupació
maniobra especulativa amb les casernes de Sant Andreu
22 feb 2004
Al districte barceloní de Sant Andreu, més de 100.000 metres quadrats de terrenys públics ((les casernes abandonades per l´exèrcit i desallotjades per la policia amb el permís de partits i institucions fa uns dies)), que haurien d´haver servit per aixecar equipaments socials i habitatges dignes,
han estat venuts a una constructora que, a canvi de fer el negoci del segle,
haurà de regalar uns milers de metres a l´ajuntament de Barcelona perquè construeixi els equipaments i les vivendes socials que aquests considerin.
Òbviament, aquesta operació inmobiliària del Consorci de la Zona Franca amb l´ajuntament, amb signatura del ministre de la guerra Trillo inclosa, suposarà l´augment salvatge dels preus dels pisos a la zona. La constructora amortitzarà i s´omplirà de beneficis, mentre el veïnat observa estupefacte.

Comentaris

Re: maniobra especulativa amb les casernes de Sant Andreu
22 feb 2004
omés afegir un parell de dades: el CONSORCI DE LA ZONA FRANCA és una entitat PÚBLICA (o això diu a l'hora de pagar impostos). El president del Consorci es sempre L'ALCALDE DE BARCELONA i el Gerent o Delegat es anomenat pel govern de MADRID.

Per tant qui es forrará no es tan la constructora com la PROMOTORA, és a dir el CONSORCI DE LA ZONA FRANCA , en aquest cas una entitat pública presidida pel Sr. Clos (si, si, el Clos que coneixeu, l'alcalde de Barcelona)
Sindicato Sindicat