Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: immigració
10.000 persones a València en la manifestació pels drets de la gent immigrant
22 feb 2004
Unes 10.000 persones segons la gent organitzadora, i entre 5 i 6.000 segons altres fonts han participat avui a la ciutat de València a la manifestació convocada per la Mesa d’Entitats de solidaritat amb els immigrants i el Fòrum Alternatiu de la immigració amb el lema "Aquí vivim, aquí treballem. Volem papers".
MANIFA 22-02-040001_red2.JPG
Unes 10.000 persones segons la gent organitzadora, i entre 5 i 6.000 segons altres fonts han participat avui a la ciutat de València a la manifestació convocada per la Mesa d’Entitats de solidaritat amb els immigrants i el Fòrum Alternatiu de la immigració amb el lema "Aquí vivim, aquí treballem. Volem papers".

La manifestació s’ha iniciat a les 12 del matí a la plaça de Sant Agustí i després de passar pel carrer de Sant Vicent, plaça de l’Ajuntament i Barques ha finalitzat a la Glorieta.

#file_1#

La pancarta de la gent organitzadora "No a la llei d’estrangeria i a la seua reforma" encapçalava la marxa. Altres pancartes que s’han pogut contemplar han estat: "Por la integración sociocultural de los colombianos" (Acoval), "Por la igualdad de derechos. No a la ley de estranjeria" (CCOO), "Posem fronteres a la intolerància", "Volem treball, volem papers" (Mesa d’Entitats), "Asociación de ecuatorianos de Alcoi", "Prou de morts, prou de violacions del drets humans" (Revolta), "Coordinadora de Asociaciones de inmigrantes de Valencia", "Pon tu voz en lucha" (Joves EUPV-Paterna), "Niños sin fronteras. Por un mundo mejor" (Asociación Ruminahui), "Expulsión no es solución" (Valencia Acoge), "Papeles para todas" (escrit en castellà i àrab- Mujeres inmigrantes).

#file_2#

S’han pogut veure igualment banderes de la CGT i de CCOO, del Partido Humanista i nombroses banderes ecuatorianes i de l’Associació Ruminahui, així com altres colombianes, argentines, etc. Entre la gent present n’hi havia un bon grapat d’oritge equatorià i llatinoamericà, però també s’ha pogut constatar, en menor quantitat, la presència d’immigrants subsaharians i magrebís. La manifestació ha estat animada amb la presència de cotxes amb megafonia i d’un camió amb persones que tocaven tambors i instruments de percusió.

Informació complementària: Finalitzada la manifestació, a les 13,30, hi ha hagut una concentració "Contra el mur de l’apartheid d’Israel" a la plaça de la Mare de Deu, convococada per un grup de palestins residents a València, que ha comptat amb la presència d’unes tres-centes persones.


Unas 10.000 personas segun l@s organizador@s y entre 5 y 6.000 según otras fuentes han participado hoy en la ciudad de Valencia en la manifestación convocada por la Mesa d’Entitats de solidaritat amb els immigrants i el Fòrum Alternatiu de la immigració con el lema "Aquí vivimos, aquí trabajamos. Queremos papeles".

La manifestación se ha iniciado a las 12 de la mañana en la plaza de Sant Agustí y después de pasar por la calle de Sant Vicent, plaza de l’Ajuntament i Barques a finalizado en la Glorieta.

La pancarta de l@s organizador@s "No a la llei d’estrangeria i a la seua reforma" encabezaba la marcha. Otras pancartas que se han podido contemplar han sido: "Por la integración sociocultural de los colombianos" (Acoval), "Por la igualdad de derechos. No a la ley de estranjeria" (CCOO), "Posem fronteres a la intolerància", "Volem treball, volem papers" (Mesa d’Entitats), "Asociación de ecuatorianos de Alcoi", "Prou de morts, prou de violacions del drets humans" (Revolta), "Coordinadora de Asociaciones de inmigrantes de Valencia", "Pon tu voz en lucha" (Joves EUPV-Paterna), "Niños sin fronteras. Por un mundo mejor" (Asociación Ruminahui), "Expulsión no es solución" (Valencia Acoge), "Papeles para todas" (escrito en castellano y àrabe- Mujeres inmigrantes).

Se han podido ver igualmente banderas de la CGT i de CCOO, del Partido Humanista y numerosas banderas ecuatorianas y de la Asociación Ruminahui, así como otras colombianas, argentinas, etc. Entre la gente presente había un buen grupo de origen ecuatoriano y latinoamericano, pero también se ha podido constatar la presencia, en menor cantidad, de inmigrantes subsaharianos y magrebíes. la manifestación ha sido animada con la presencia de coches con megafonía y de un camión con personas que tocaban tambores e instrumentos de persusión.

Información complementaria: Finalizada la manifestación, a las 13,30, ha habido una concentración "Contra el mur de l’aparetheid d’Israel" en la plaza de la Mare de Deu, convocada por un grupo de palestinos residentes en Valencia, que ha contado con la presencia de unas trescientas personas.


La noticià està publicada a corrent @ltern També es podrá veure a la mateixa pàgina un vídeo de la manifestació.
MANIFA 22-02-040006_red.JPG
Mira també:
http://www.espacioalternativo.org/espai/spip
Sindicato Sindicat